Μια πριγκίπισσα λατρεύει την ελληνική λέξη ''μεράκι'': Πως η Τατιάνα Μπλάτνικ την ερμηνεύει με το δικό της λεξικό - Μπαμπινιώτης, γαλαζοαίματη

Δείτε πως την περιγράφει ως λέξη η Πριγκίπισσα... 

Γεννημένη στο Καράκας, με σλάβικες και γερμανικές ρίζες, η Τατιάνα Mπλάτνικ έχει σπουδάσει κοινωνιολογία στην Αμερική και έχει εργαστεί ως event planner για τον οίκο DVF στο Λονδίνο.

Για τα διεθνή media είναι η «Princess Tatiana of Greece and Denmark».

Η παρουσία της πάντα προκαλεί την προσοχή». Αγαπάει την Ελλάδα, την οποία και επισκέφτεται πολύ συχνά και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Παύλο της Ελλάδας και τα παιδιά τους. 

Πριν λίγες ώρες η Τατιάνα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με μια Ελληνική λέξη. Την αγαπημένη της, όπως μας είπε. Αυτή η λέξη είναι το ''μεράκι''. Για την Πριγκίπισσα Τατιάνα αυτή η λέξη σημαίνει, πάθος, δημιουργία, κάτι που το κάνει με αγάπη και βάζεις όλο σου το είναι.. 

Στην ανάρτησή της γράφει χαρακτηριστικά: ''Λατρεύω να ανακαλύπτω ελληνικές λέξεις. Υπάρχουν λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα, την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Τι σας κάνει να νιώθετε μεράκι;''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ