Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις: Το ωραίο ζευγάρι των "γαλαζοαίματων" της Σουηδίας, Καρλ Φιλίπ & Σοφία, κόλλησαν & μένουν σπίτι (φωτό)

Σε καραντίνα στο σπίτι, μαζί με τα δύο παιδιά του, βρίσκεται το πριγκιπικό ζεύγος, έχοντας ήπια συμπτώματα του ιού...

Το ωραιότατο πριγκιπικό ζεύγος του Σουηδίας, ο Καρλ Φιλίπ και η σύζυγός του, Σοφία, νοσούν από κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε το παλάτι.

 

 

Ο 41χρονος πρίγκιπας, τέταρτος στην σειρά διαδοχής του θρόνου της Σουηδίας και η πριγκίπισσά του, βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19 και «είναι καλά στην υγεία τους, δεδομένων των συνθηκών», σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

 

 

 

 

Μάλιστα, όπως τονίζει το Reuters, η ανακοίνωση αναφέρει, επίσης, πως πρόκειται να εξεταστούν σήμερα για κορωνοϊό και ο βασιλιάς Karl XIV Gustaf, η βασίλισσα Silvia, καθώς και η μεγαλύτερη αδελφή του Καρλ Φιλίπ και διάδοχος του θρόνου, πριγκίπισσα Victoria και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Daniel.

 

Ο πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ και η πριγκίπισσα Σοφία, που είναι γονείς δύο αγοριών, του πρίγκιπα Alexander και του πρίγκιπα Gabriel, βρίσκονται πλέον σε καραντίνα στο σπίτι τους μαζί με τα παιδιά τους, έχοντας «ήπια συμπτώματα», σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.

 

 

Να σημειωθεί πως πριν από λίγους μήνες, η πριγκίπισσα Σοφία είχε λάβει πολλά θετικά σχόλια, λόγω της απόφασής της να απέχει για ένα διάστημα από τις βασιλικές της υποχρεώσεις, ώστε να συνδράμει ως βοηθητικό προσωπικό τους γιατρούς και τους νοσηλευτές το νοσοκομείο Sophiahemmet της Στοκχόλμης. 

 

 

 

 

Και ο σύζυγός της, όμως, πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ, βοηθά την χώρα του εργαζόμενος στα κεντρικά γραφεία των Σουηδικών Αμυντικών Δυνάμεων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ