Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συνήλθε από τον κορωνοϊό μετά από 3 δύσκολες εβδομάδες- Ευτυχισμένα γενέθλια, αγαπητέ συνάδελφε & σιδερένιος! (φωτό)

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ο γνωστός δημοσιογράφος... 

Μετά από σκληρή "μάχη" με τον κορωνοϊό, για τρεις εβδομάδες, ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης, είναι πλέον καλύτερα στην υγεία του και γιορτάζει τα γενέθλιά του, δεχόμενος θερμές ευχές από φίλους και γνωστούς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_)

«Επιτέλους, είμαι καλύτερα και μπορώ να χαρώ για τα γενέθλια μου παρέα με όλους εσάς που με τα μηνύματα και τηλεφωνήματα σας ήσασταν δίπλα μου τις τελευταίες τρεις αγωνιώδεις & δύσκολες εβδομάδες, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι η μόνη απάντηση σε κάθε απρόβλεπτο και επικίνδυνο εχθρό...» έγραψε στο instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την τούρτα γενεθλίων του. 

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στις αρχές Νοεμβρίου, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ μέσα από τις αναρτήσεις του, μοιραζόταν με τους followers του τα όσα βίωνε.

Πλέον, η περιπέτεια αυτή αρχίζει να αποτελεί σιγά σιγά παρελθόν, με τον "πρύτανη" του ρεπορτάζ υγείας να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας πάρει, ωστόσο, όπως τόνισε σε προηγούμενη ανάρτησή του, ένα σημαντικό μάθημα ζωής.

Χαρούμενα γενέθλια και σιδερένιος, αγαπητέ συνάδελφε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ