Διάσημοι ποδοσφαιριστές αποχαιρετούν τον ''Θεό της μπάλας'', Ντιέγκο Μαραντόνα - Κριστιάνο Ρονάλντο, Πελέ, Μέσι, Ντέιβιτν Μπέκαμ (φωτό)

Το αντίο των ποδοσφαιριστών... 

Χθες 25/11 έφυγε από την ζωή, ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα μετά από ανακοπή καρδιάς. 

Την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα μετέδωσε η έγκυρη αργεντίνικη εφημερίδα Clarin

 

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο. Οκτώ μέρες μετά την εγχείρηση, είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν για να συνέχιζε σπίτι την ανάρρωσή του.

Ο πρόεδρος της χώρας Αλμπέρτο Φερνάντεζ ανήγγειλε τριήμερο πένθος για την πιο χαρακτηριστική ποδοσφαιρική μορφή στην ιστορία του έθνους.

 

 

 

 

Τον ''Θεό της μπάλας'' αποχαιρετούν όλοι οι διάσημοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μαζί του, αλλά και αυτοί που ήθελαν να τον έχουν ως συμπαίκτη ή αντίπαλο. 

 

 

Ανάμεσά τους ο Κριστιάνο Ρονάλντο,  ο Πελέ, ο Μέσι, ο Ντέιβιτν Μπέκαμ και πολλοί ακόμα... 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κόσμος στο άκουσμα του θανάτου του Μαραντόνα βγήκε αυθόρμητα στους δρόμους, όπως συνέβη και στη Νάπολη όπου η νύχτα έγινε μέρα, για να θρηνήσει τον χαμό του.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς, στο θρυλικό Μπομπονέρα, εκεί όπου ο Ντιέγκο μεγαλούργησε, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον κατά πολλούς σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ