Συζυγοκτονία στη Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του δράστη- Οι μαρτυρίες "φωτιά" κόρης & αδελφής της 44χρονης (βίντεο)

«Τα τελευταία λόγια της στην ανιψιά μου ήταν "Δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σε σκοτώσει εσένα... Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς..."» λέει η αδελφή της άτυχης γυναίκας. 

Η δολοφονία μιας 44χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους, στον Πύργο Διρού, στη Μάνη, έχει συγκλονίσει εδώ και μερικές μέρες το Πανελλήνιο.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του δράστη της συζυγοκτονίας, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, τη μοιραία νύχτα του φονικού, ο 19χρονος γιος της οικογένειας έλειπε από το σπίτι, καθώς είχε πάει τον παππού του, ο οποίος τελικά και κατέληξε, στο νοσοκομείο.

 

Παράλληλα, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την δολοφονία της 44χρονης, συγκλονίζουν... 

Η αδελφή της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" αναφέροντας πως «αυτός ο φονιάς αφαίρεσε την ζωή της αδελφής μου... Ήταν προμελετημένο. Ή να την κλείσει σε ψυχιατρείο ήθελε, ή να χωρίσουν ή να την σκοτώσει. Και το έλεγε σε όλους...».

«Δεν γίνεται ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει τη λογική του να σχεδιάζει πως θα την βγάλει από τη μέση. Τελικά το κατάφερε... Η αδελφή μου ήθελε να πάει στην Αστυνομία, αλλά επειδή εκεί είναι ο γνωστός του γνωστού, ήξερε - και μου το είχε εκφράσει- ότι δεν θα βρει το δίκιο της... Και το πλήρωσε με την ζωή της» συμπλήρωσε η ίδια.

 

Όπως υποστήριξε η αδελφή της 44χρονης, δεν είχαν επί πολλά χρόνια επαφές με την άτυχη γυναίκα, καθώς τους το απαγόρευαν, όπως είπε, ενώ μόνο όταν απεβίωσε η μητέρα του δράστη άρχισαν να την επισκέπτονται. 

Μάλιστα, η γυναίκα αποκάλυψε και ποια ήταν τα τελευταία λόγια του θύματος στην 16χρονη κόρη της, πριν πέσει νεκρή από τις σφαίρες του δράστη.

«Τσακώθηκαν, ήταν συνεχείς οι τσακωμοί γιατί πίστευε ότι η αδελφή μου τον απατούσε... Παίρνει ο δολοφόνος της αδελφής μου την καραμπίνα και το παιδί προσπάθησε να τον αποτρέψει και αστόχησε. Τους κυνηγούσε στο σπίτι και τα τελευταία λόγια της αδελφής μου στην ανιψιά μου ήταν "Δεν θα αφήσω κοριτσάκι μου να σε σκοτώσει εσένα... Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς..."». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ