Με αυτά τα γρήγορα χτενίσματα θα προσθέσεις στυλ στα μαλλιά σου στο λεπτό - Γρήγορα χτενίσματα μέσα στο σπίτι

Υπέροχα χτενίσματα για μέσα στο σπίτι.... 

Ένα χτένισμα δεν χρειάζεται απαραίτητα πολύ χρόνο για να γίνει εντυπωσιακό. Υπάρχουν άλλωστε αμέτρητα γρήγορα χτενίσματα ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών που μπορούν να απογειώσουν την κάθε σου εμφάνιση.

Είτε ψάχνεις για ένα χαλαρό καθημερινό χτένισμα, είτε για κάποιο πιο chic βραδινό, τα παρακάτω βίντεο θα σου δώσουν έμπνευση, αλλά και τον τρόπο για να πετύχεις το ιδανικό look σε κάθε περίσταση.

6 γρήγορα και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά δίνουν μεγαλύτερη ευχέρεια για δημιουργικά χτενίσματα. Το μήκος τους μπορεί να πιαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κάνοντας ένα εκπληκτικό χτένισμα, ακόμα και σε 1 μόλις λεπτό.

Από το μάζεμα σε αλογοουρά ή πλεξούδα μέχρι τον κότσο, αλλά και το χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω, οι επιλογές είναι πολλές. Δες το παραπάνω βίντεο και μη διστάσεις να δοκιμάσεις αυτές τις πανεύκολες προτάσεις.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά που γίνονται σε λίγα μόλις λεπτά

Τι κι αν έχεις επιλέξει ένα κοντό κούρεμα τύπου καρέ, αυτό δεν σε εμποδίζει να κάνεις διαφορετικά χτενίσματα. Άσε λοιπόν τη φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει και πιάσε τα μαλλιά σου μισά πάνω μισά κάτω, σε κότσο ή κάνοντας μια απλή πλεξούδα από τη μια πλευρά.

Το παραπάνω βίντεο θα σου δώσει 10 διαφορετικές ιδέες για να αναδείξεις το κοντό σου κούρεμα.

7 τρόποι για να πιάσεις τα σγουρά μαλλιά όταν δεν έχεις χρόνο

Τα σγουρά μαλλιά θεωρούνται δύσκολα στο χτένισμα και γενικά τη διαχείριση τους. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πολλά απλά και εύκολα χτενίσματα που δημιουργούνται γρήγορα και μπορούν να κάνουν την εμφάνιση σου μαγευτική.

Κότσοι, αλογοουρές, αλλά και πλάγια πιασίματα των μαλλιών, μπορούν να αναδείξουν τις φυσικές σου μπούκλες με τον καλύτερο τρόπο. Τα 7 τεμπέλικα χτενίσματα του βίντεο θα σου αποδείξουν πως ακόμη και τα σγουρά μαλλιά μπορούν να σε κάνουν εκθαμβωτική.

Όμορφα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις γρήγορα σε κοντά / μεσαία μαλλιά

Στο παραπάνω βίντεο θα δεις τα πιο χαλαρά, αλλά και τα πιο ρετρό – chic χτενίσματα για κοντά ή μεσαία μαλλιά που θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις.

Πρόκειται για μοντέρνα χτενίσματα που δημιουργούνται γρήγορα και μπορούν να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε εμφάνιση.

4 απλά και γρήγορα χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω

Πέρα από τον κότσο και την αλογοουρά, τα χτενίσματα με πιασμένα τα μισά μαλλιά πάνω και τα μισά κάτω αποτελούν μια πολύ όμορφη πρόταση τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για πιο επίσημες εκδηλώσεις αναφέρει τo beautetinkyriaki

Δες παραπάνω βήμα βήμα πως μπορείς να κάνεις γρήγορα 4 πολύ ωραία χτενίσματα.

10 χτενίσματα για σπαστά / σγουρά μαλλιά που γίνονται σε ελάχιστο χρόνο

Κορδέλες, αξεσουάρ μαλλιών, αλλά και μικρά πλεξουδάκια είναι μόνο μερικές από τις ιδέες για γρήγορα χτενίσματα που θα αναδείξουν τα σγουρά ή σπαστά μαλλιά σου.

Το παραπάνω βίντεο θα σου δείξει 10 διαφορετικούς τρόπους για να πιάσεις τα μαλλιά σου εύκολα στο λεπτό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ