Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Κυρίαρχη όψη το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον Τοξότη & τον Χείρωνα στον Κριό- Εξελίξεις σε θέματα υγείας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον Τοξότη και τον Χείρωνα στον Κριό. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας απαιτητικές όψεις με Πλούτωνα και Δία και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με τον Κρόνο.

Ο Χείρωνας είναι ο πλανήτης των τραυμάτων και των ψυχολογικών μας πληγών στην αστρολογία. Όταν περνά σε διέλευση από το ζώδιο μας, μας ωθεί να ανακαλύψουμε τις ρίζες τους και να προσπαθήσουμε να τα επουλώσουμε. Συνδέεται ακόμη ιδιαίτερα με την απόρριψη.

Αυτό ίσως είναι ένα από τα σπουδαιότερα τραύματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας, αν δεν λάβαμε την κατάλληλη φροντίδα στην παιδική μας ηλικία. Σε γενικό επίπεδο, επειδή ο Χείρωνας συνδέεται με τα θέματα της υγείας, μπορεί σήμερα να έχουμε μια έκτακτη επικαιρότητα για τα ζητήματα αυτά. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και τα καλά νέα είναι πως σήμερα, είναι η τελευταία φορά που το φεγγάρι όταν βρίσκεται στο ζώδιο σας, έχει να αντιμετωπίσει τον Δία και τον Κρόνο σε κόντρα. Καθώς Δίας και Κρόνος θα περάσουν στον Υδροχόο τον επόμενο μήνα, όταν θα βρίσκεται στο ζώδιο σας η Σελήνη ξανά, οι όψεις που θα σχηματίζει πλέον θα είναι υποστηρικτικές.

Στο ζώδιο σας βρίσκεται και ο Χείρωνας και σήμερα αναμοχλεύει τα συναισθήματα ανασφάλειας που έχετε ή μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια πρόσφατες, ίσως και παλιότερες, απογοητεύσεις ή την απόρριψη που μπορεί να δεχτήκατε σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία. Όμως ο Χείρωνας είναι και γιατρός. Ό,τι έρχεται στην επιφάνεια είναι έτοιμο να αντιμετωπιστεί ώστε να έρθει η ίαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα πιο χαλαρή, είτε ακόμη -αν δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο- να βρείτε λίγες ώρες να απομονωθείτε για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Εσείς οι Ταύροι χρειάζεστε πάντα λίγο χρόνο και χώρο για σας και τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα μπορεί να οξύνει κάποια πληγή από το παρελθόν ή να σας θυμίσει ένα θέμα που δεν λύθηκε ποτέ είτε αναφερόταν σε προσωπικά είτε σε οικονομικά θέματα. Ακόμη, αυτή η όψη μπορεί να σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον εαυτό σας σε επίπεδο υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της Σελήνης σήμερα μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως πιστεύατε ή μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στους στόχους σας.

Για κάποιους η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι και ένας οικονομικός λόγος. Το τρίγωνο Ήλιου – Χείρωνα σάς προτρέπει να γειωθείτε σε σχέση με τις προσδοκίες που έχετε είτε από τον σύντροφο είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Χωρίς να έχετε συνέχεια άγχος για τη διάρκεια της σχέσης, ζήστε αυτό που έχετε και μην το φορτώνετε με προσδοκίες δικές σας. Αν η άλλη πλευρά σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς, τότε ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τον ρόλο αυτού του ανθρώπου στη ζωή σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ