Αγιοβασίληδες από σοκολάτα.... μασκοφόροι: Ζαχαροπλαστείο στην Ουγγαρία, πρωτοπορεί & ξεπούλησε (φωτό)

Ο κόσμος ξετρελάθηκε με την ιδέα... 

Τα Χριστούγεννα φέτος δεν είναι όπως τα περιμέναμε... Η πανδημία του Covid-19 έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές μας με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε καραντίνα ενώ πλησιάζει η πιο μαγική γιορτή της χρονιάς. 

Έτσι ο ο ζαχαροπλάστης Λάσλο Ριμόκζι αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στους σοκολατένιους Αγιοβασίληδές του, τους οποίους φτιάχνει κάθε χρόνο για το ζαχαροπλαστείο του στην Ουγγαρία. Τους έφτιαξε με... μάσκα. 

 

Ωστόσο, το εγχείρημά του φαίνεται πως είχε επιτυχία, με τις διαδικτυακές παραγγελίες να έρχονται η μία πίσω από την άλλη και τώρα μόλις που καταφέρνει να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση.

«Νομίζω ότι εωσότου έρθει ο Άγιος Βασίλης θα πρέπει να φοράει μάσκα, διότι ο Άγιος πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα στους ανθρώπους», είπε ο Ριμόκζι, ενώ δούλευε στο εργαστήριό του, στην πίσω αυλή του σπιτιού του στο Λαγιοσμίζε, σε απόσταση 70 χλμ. νότια της Βουδαπέστης, 

 

 

 Η επιχείρηση του Rimoczi - κάνει επίσης άλλες λιχουδιές σοκολάτας και τις πουλά σε ένα μικρό κατάστημα στο σπίτι του, αναφέρει το gulftoday

Ο Λάζλο Ριμόκζι υποχρεώθηκε να αλλάξει ακόμα και το σχέδιο των μεγαλύτερων σοκολατένιων Άγιων Βασίληδών του, η έκδοση των οποίων δεν είχε μάσκα.

Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon Lajosmizse http://www.webshop.rimoczi-art.hu/

Δημοσιεύτηκε από Rimóczi-Art Csokoládé Grillázs Szalon στις Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

 

«Είχαν περιτύλιγμα, χρειάστηκε να τους βγάλουμε από το περιτύλιγμα και να τους βάλουμε μάσκες, καθώς οι πελάτες μας πλέον θέλουν μονάχα Άγιους Βασίληδες με μάσκα», εξήγησε ο ζαχαροπλάστης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ