Η Σία Κοσιώνη σε Zoom meeting με τους συνεργάτες της- «Δυσκολευόμαστε, εκνευριζόμαστε, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το βάζουμε κάτω» (φωτό)

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η first lady των ειδήσεων... 

Η πανδημία του κορωνοϊού και το lockdown έχουν αλλάξει πολύ τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε όλοι, τους τελευταίους μήνες.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

 

Η Σία Κοσιώνη θέλησε να σχολιάσει τη νέα πραγματικότητα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο instagram από το Zoom Meeting που έκανε με τους συνεργάτες της.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

 

«Έχει γίνει όλη μας η ζωή ένα Zoom, ψυχρό και απόμακρο. Ο καθένας από τη γωνίτσα του, στο γραφείο ή στο σπίτι. Δυσκολευόμαστε, εκνευριζόμαστε, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το βάζουμε κάτω. Ιδού η απόδειξη!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

 

Διότι μπορεί η ίδια να βρίσκεται στα studio του ΣΚΑΪ, καθώς παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, πολλοί, όμως είναι οι συνεργάτες της που είτε εργάζονται από το σπίτι, είτε βρίσκονται σε άλλα γραφεία, με τις νέες συνθήκες να επιβάλλουν την επικοινωνία μέσω videocalls. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ