“Άντε & αυτό να τελειώνουμε…” είπε υποδεχόμενη τη γαλόπουλα στον Λευκό Οίκο η Μελάνια Τραμπ – Το άψογο παλτό-φόρεμα της Πρώτης Κυρίας (Φωτό & Βίντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε χάρη σε μια γαλοπούλα, ενόψει των Ευχαριστιών.

 

Τηρώντας την προεδρική παράδοση ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε χάρη σε μια γαλοπούλα ενόψει της Ημέρας των Ευχαριστιών. Εκεί έλαμψε στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ η Μελάνια, όπου φάνηκε και η αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spletnik (@spletnik_ru)

Αίσθηση προκάλεσε πάντως, η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, που ήταν πιο χαμογελαστή από ποτέ…

 

Για τη συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα παλτό-φόρεμα στις αποχρώσεις του γκρι. Συνδύασε το εντυπωσιακό ντύσιμο της με μαύρες γόβες, οι οποίες είχαν μια τέλεια λεπτομέρεια σε nude απόχρωση στο μπροστινό μέρος, αλλά και στο τακούνι που έδινε μια απίστευτη πινελιά φινέτσας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, τήρησε το έθιμο στον Κήπο των Ρόδων, δίνοντας χάρη σε μια γαλοπούλα βάρους 19 κιλών.

«Κορν, δια της παρούσης, σου απονέμω χάρη», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, υψώνοντας το χέρι πάνω από το λευκό πουλί με το μακρύ προγούλι.

Ο Κορν κακάρισε, υπό τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, κυρίως υπαλλήλων του Λευκού Οίκου.

Αφότου ηττήθηκε στις προεδρικές εκλογές, πριν από τρεις εβδομάδες, ο Τραμπ έχει «σπάσει» όλες τις παραδόσεις. Δεν υπήρξε ομιλία παραδοχής της ήττας του, ούτε συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Μπάιντεν. Και, έκτοτε, σπανίως εμφανίζεται δημοσίως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ