Η Δωροθέα Μερκούρη θα μας παχύνει στην καραντίνα - Λαχταριστές παπαρδέλες με σκηνοθέτιδα την υπέροχη κόρη της (βίντεο)

Η κόρη της Γάια θέλει να σπουδάσει σινεμά...

Η ωραιότερη Ελληνοιταλίδα, Δωροθέα Μερκούρη, για άλλη μια φορά μπήκε μέσα στην κουζίνα που τόσο αγαπά και μας μαγείρεψε μια εκπληκτική συνταγή. 

Η ίδια αγαπά την μαγειρική και το έχουμε καταλάβει. Όπως θα δείτε, φόρεσε ένα πανέμορφο πουκάμισο με μαύρο παντελόνι ετοίμασε παπαρδέλες με γαρίδες. 

 

Δείτε επίσης: Γαία ονομάζεται η 16χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη - Με γατίσια μάτια & ιδιαίτερο στυλ, ονειρεύεται να σπουδάσει σινεμά & θα ήθελε να ζει στα 60s (φωτό)

 

Να σημειώσουμε πως συνηθίζει να ανεβάζει πολλές συνταγές της στα social media και να μοιράζεται τα μυστικά της με τους followers της.. Μάλιστα η ίδια τόνισε πως είναι μια υπερήφανη μαμά αφού η κόρη της Γαία σκηνοθέτησε το βίντεο το οποίο ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram. Συγκεκριμένα έγραψε: ''Το βίντεο το έφτιαξε όλο η Γαία και έκανε υπέροχη δουλειά. Πραγματικά είμαι υπερήφανη μητέρα''. 

 

 

 

 

Να σημειώσουνε πως η  16χρονη Γαία Stegerhoek είναι η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη... 

 

Δείτε επίσης: Fresh φωτογράφιση για την Ηλέκτρα & την Γκάια Μερκούρη μαζί με την μαμά τους Δωροθέα - Οι Ελληνοιταλίδες καλλονές & η ζωή τους (φωτό)

 

 

Δείτε επίσης: Ηλέκτρα Stegerhoek: Η 20χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι μία καλλονή - Μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί, ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ (φωτό - βίντεο)

 

Το νεαρό κορίτσι είναι εκείνο που τραβά σε βίντεο τις συνταγές μαγειρικής που ετοιμάζει η μητέρα της, καθώς ονειρεύεται να σπουδάσει σκηνοθεσία, ενώ της κάνει και παρατηρήσεις ώστε να βελτιώνεται. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ