GNTM: Ανατροπή στο παιχνίδι - Ο τσακωμός, η ψηφοφορία των παικτών & η αποχώρηση (Φωτό & Βίντεο)

Παρελθόν από το GNTM αποτελεί ο νεαρός διαγωνιζόμενος...

O ανταγωνισμός ανεβαίνει και η συνεργασία είναι ένα από τα στοιχεία-κλειδιά για την πορεία των δέκα μοντέλων του GNTM. H δοκιμασία αποχώρησης το βράδυ της Δευτέρας, ήταν μία φωτογράφιση στο πλαίσιο καμπάνιας για μεγάλη εταιρεία τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, τα μοντέλα κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου. Μόνο που αυτή τη φορά στάθηκαν πάνω σε ξυλοπόδαρα.

Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά του GNTM πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

 

Μετά την συγκεκριμένη φωτογράφιση, όπως κάθε φορά άλλωστε, οι 4 κριτές βρέθηκαν «απέναντι» και στο σύνολο δεν έκρυψαν πως εντυπωσιάστηκαν με τα αποτελέσματα των διαγωνιζομένων.

 

Το φωτογραφικό αποτέλεσμα του κάθε ζευγαριού που έφτασε στο πλατό ήταν αρκετά ικανοποιητικό, κάτι που φάνηκε και από τη δυσκολία των κριτών να επιλέξουν την καλύτερη φωτογραφία. 

 

Για τον λόγο αυτό, η κριτική επιτροπή έβαλε τα μοντέλα να ψηφίσουν ανάμεσα στο καρέ των Αιμιλιάνο - Δημοσθένη και Έντουαρντ - Ξένιας και να αποφασίσουν ποιος πρέπει να πάρει το avantage στην επόμενη δοκιμασία. Προς έκπληξη αρκετών, ο Δημοσθένης ήταν ο παίκτης που βγήκε πρώτος.

 

Στον αντίποδα, ένα ήταν το ζευγάρι με την πιο αδύναμη προσπάθεια με διαφορά από τους υπολοίπους και αυτό ήταν ο Εμμάνουελ και η Μαριαγάπη. 

 

 

 

Τα μοντέλα δεν κατάφεραν να σχηματίσουν το γράμμα "Υ", ενώ ο παίκτης προσπάθησε να βοηθήσει την συμπαίκτριά του να ισορροπήσει, κάτι που του στοίχισε, αφού η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι εκείνος είναι που αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι μοντέλων. 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ