Συζυγοκτονία στη Μάνη: Μαύρη ζωή περνούσε η 44χρονη γυναίκα που κηδεύεται σήμερα- Σε σοκ τα δύο παιδιά- Τι δηλώνει η αδελφή (βίντεο)

Η 44χρονη περνούσε δύσκολη ζωή με τον καθ' ομολογία δράστη, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας 44χρονης γυναίκας στη Μάνη από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους και μάλιστα, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.

Όπως φαίνεται από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά την συζυγοκτονία, η 44χρονη περνούσε δύσκολη ζωή με τον καθ' ομολογία δράστη, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Η αδελφή του 44χρονου που πυροβόλησε δύο με καραμπίνα την γυναίκα του, ανέφερε, μιλώντας στο Live News του Mega, «25 χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι... Κι αν έχουνε καβγαδίσει... Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε... Κάποια στιγμή, λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε».

«Με την σύζυγό του είχε παθολογική ζήλεια, είχε θέματα...» συμπλήρωσε.

 

 

 

Η οικογένεια διατηρούσε επιχειρήσεις στην περιοχή και οι συγχωριανοί τους δεν υποψιάζονταν τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ωστόσο, οι κοντινοί τους άνθρωποι γνώριζαν τον Γολγοθά της 44χρονης, η οποία προσπαθούσε μόνη της να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση.

 

 

 

«Είχε ψυχολογικά θέματα ο άνθρωπος, έπαιρνε αγωγή, είχε διαπληκτισμούς με την γυναίκα του αρκετές φορές, λένε ότι ζήλευε» είπε στην εκπομπή του Mega, φίλη της άτυχης γυναίκας, ενώ αποκάλυψε πως η 16χρονη κόρη του ζευγαριού είχε κάνει καταγγελία πριν από μερικές ημέρες για ενδοοικογενειακή βία, όμως, η 44χρονη δεν ήθελε να αφήσει τον σύζυγό της, λόγω του γεγονότος ότι ζούσαν σε κλειστή κοινωνία.

 

 

Σε σοκ βρίσκονται τα δύο παιδιά του ζευγαριού, τόσο το 16χρονο κορίτσι μπροστά στα μάτια του οποίου διαδραματίστηκαν όλα, όσο και το 19χρονο αγόρι που απουσίαζε, καθώς ήταν μαζί με τον ηλικιωμένο παππού του, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Το παιδί ήταν, μπροστά, βρήκε την μητέρα του έτσι... Το κορίτσι δεν έχει καταλάβει ότι η μητέρα του έχει "φύγει", του έχουμε πει απλά ότι είναι βαριά...» αναφέρει η αδελφή του 44χρονου συζυγοκτόνου και συμπληρώνει «Με όλα αυτά που έζησε, προσπαθεί να το διαχειριστεί... Έκλεισε ένα σπίτι, δύο παιδιά έμειναν ορφανά». 

Η 16χρονη, μάλιστα, προσπάθησε να σταματήσει τον πατέρα της, ενώ είναι και εκείνη που ειδοποίησε την Αστυνομία. 

 

 

 

Οι καταθέσεις των δύο παιδιών πρόκειται να ρίξουν περισσότερο φως στην οικογενειακή τραγωδία, ενώ, όπως αποκάλυψε η αδελφή του καθ΄ομολογία δράστη, ο ίδιος δεν έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του. 

«Με κάλεσε κάποια στιγμή από το κρατητήριο και από αυτά που μου είπε φαίνεται να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει, γιατί με ρώτησε τι κάνει η γυναίκα του».

Παράλληλα, σύμφωνα με το flynews.gr, ο 44χρονος απολογήθηκε, χθες το απόγευμα, για αρκετή ώρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία και ο κατηγορούμενος ζητάει συγνώμη από τα παιδιά του.

 

 

Σήμερα, τα δύο παιδιά, μαζί με λίγους συγγενείς και φίλους θα πουν το τελευταίο "αντίο" στην άτυχη γυναίκα, που "έφυγε" από το χέρι του συζύγου της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ