Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μαζί με τη Σελήνη στους Ιχθύς σάς κάνει πιο ευαίσθητους

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Αν και η μέρα ξεκινά τεμπέλικα και ίσως χωρίς πολύ όρεξη, στην πορεία της είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο και νιώθετε σαν να σας έχουνε κάνει ένεση αδρεναλίνης. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας το απόγευμα και μπορεί να δείτε εξελίξεις τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών πιο εύκολα, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα είχατε κουραστεί ιδιαίτερα και δεν νιώθατε ότι έχετε επιτύχει τους στόχους σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Τοξότη σάς καλεί να προνοήσετε για το μέλλον, ακόμη κι αν το παρόν δεν σας δίνει ιδιαίτερες διαβεβαιώσεις επιτυχίας. Ψαχτείτε περισσότερο, αναζητήσετε τον επόμενο στόχο σας και μην παραιτείστε όσο κουρασμένοι κι αν νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πρωινές ώρες της ημέρας είναι πολύ βοηθητικές για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια και στήριξη κι από τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε λοιπόν τα δύσκολα να τα βάλετε από το πρωί μέχρι το μεσημέρι που ευνοείστε περισσότερο. Βέβαια, καλό είναι να αποφύγετε σε μια συζήτηση ή σε μια σύσκεψη με τους άλλους, να προσπαθείτε να επιβάλλετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Κριό και σας κάνει πιο εσωστρεφείς, ενώ δεν θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε με τους άλλους τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Αφιερώστε το βράδυ στον εαυτό σας και σε όσους σας κάνουν να νιώθετε άνετα μαζί τους χωρίς να εγείρουν πολλές απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το χιούμορ, η γοητεία σας και η φιλική σας προσέγγιση προς τους άλλους, είναι αυτά που θα βοηθήσουν να βγει καλύτερα η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι και να κερδίσετε και την στήριξη των άλλων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να είναι εξαιρετικά βοηθητικό για να ολοκληρώσετε έναν στόχο που έχετε στο μυαλό σας και να τραβήξετε την προσοχή αυτών που σας ενδιαφέρουν. Από το απόγευμα και έπειτα η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Κριό και γίνεται πιο ευνοϊκή τόσο στα προσωπικά σας θέματα όσο και στα επαγγελματικά. Πολύ θετικό ότι σταθεροποιείται μια κατάσταση που μπορεί να σας ταλαιπώρησε στη δουλειά τις προηγούμενες ημέρες.

 

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr. 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ