«Όταν ο άνδρας μου δεν μπορούσε να αναπνεύσει, κάλεσα ασθενοφόρο- Η τελευταία φορά που τον είδα»: Η νεαρή μαμά έχασε τον σύζυγό της από κορωνοϊό (φωτό)

Η Pamela Addison περιγράφει την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου από κορωνοϊού... 

«Πριν από έξι μήνες ο κόσμος μου γκρεμίστηκε από ένα τηλεφώνημα... Την 29η Απριλίου 2020, στις 7.15 το απόγευμα έμαθα ότι ο υγιής, γενναίος και ηρωικός σύζυγός μου έπαθε καρδιακή προσβολή και έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό».

 

All of you will forever have a special place in my heart ❤️

Δημοσιεύτηκε από Pamela Addison στις Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

 

Με αυτά τα λόγια η Pamela Addison περιγράφει στο scarymommy.com, την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Martin, από κορωνοϊό, τον περασμένο Απρίλιο.

 

Δημοσιεύτηκε από Pamela Addison στις Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

 

Ο Martin Addison, πατέρας δύο μικρών παιδιών και λογοθεραπευτής σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, άρχισε να έχει ελαφρύ βήχα λίγες μέρες μετά τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του.

 

I was asked to write an article about my experience last week. It was published today. This could be anyone’s family....

Δημοσιεύτηκε από Pamela Addison στις Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020

 

«Γνωρίζαμε ότι υπήρχε πιθανότητα να είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό βήχα μια και εργαζόταν σε νοσοκομείο και έβλεπε ασθενείς με δυσκολία στην κατάποση» λέει η Pamela και συνεχίζει «ως υπεύθυνος πολίτης, πήγε να κάνει τεστ αμέσως, αλλά υπήρχε έλλειψη σε τεστ. Έμοιαζε να είναι καλά τις πρώτες ημέρες, ωστόσο, μετά ξεκίνησε ο πυρετός. Τελικά, εξετάστηκε για κορωνοϊό 4 μέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων και 4 μέρες αργότερα βρέθηκε θετικός στον Covid».

 

Many people don’t realize that speech pathologists are playing a key role in this pandemic. My husband was on the frontlines and lost his life to #COVID19. Please listen & share his story.

Δημοσιεύτηκε από Pamela Addison στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

 

«Από όταν πήραμε τα αποτελέσματα, εκείνη την Δευτέρα παρατήρησα ότι ο σύζυγός μου κοιμόταν περισσότερο, ο πυρετός του συνέχισε να ανεβαίνει, δεν είχε όρεξη για φαγητό και τον πίεζα για να πιεί ακόμη και νερό. Κάθε μέρα τον ρωτούσα: "Μπορείς να αναπνεύσεις;" και κάθε μέρα μου απαντούσε θετικά, μέχρι το πρωί της 3ης Απριλίου που τον άκουσα να αναπνέει με δυσκολία και κάλεσα ασθενοφόρο... Ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

 

Δημοσιεύτηκε από Pamela Addison στις Σάββατο, 18 Απριλίου 2020

 

Επί 26 μέρες, ο Martin έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Εντατική και η Pamela αγωνιούσε, κρεμασμένη πάνω από ένα τηλέφωνο... Μέχρι που έφτασε εκείνο το απόγευμα που οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως ο αγαπημένος της σύζυγος "έφυγε" για πάντα.

 

Δημοσιεύτηκε από Pamela Addison στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

 

Πλέον η Pamela, μαμά ενός  κοριτσιού 2,5 ετών και ενός αγοριού που μόλις γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, χωρίς τον σύντροφο της ζωής της και πατέρα των παιδιών της. 

Η ίδια δημιούργησε μία ομάδα στο Facebook για νέους χήρους και χήρες που έχασαν τους αγαπημένους τους από κορωνοϊό, θέλοντας να δώσει κουράγιο σε όσους παιρνούν τα ίδια με εκείνη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ