Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Θεσσαλονικιά ηθοποιός Μένη Κυριάκογλου- Η φιλία με τον Σεργιανόπουλο & το τελευταίο της μήνυμα (φωτό)

Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατό της... 

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, η Θεσσαλονικιά ηθοποιός, Μένη Κυριάκογλου, μέλος της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης.

Ο αιφνίδιος θάνατός της σκόρπισε την θλίψη σε όλους όσους την γνώρισαν και την αγάπησαν, με την σελίδα της στο facebook να γεμίζει από μηνύματα φίλων και συναδέλφων.

Οι λεπτοφυείς άνθρωποι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που είναι σαν να γεννήθηκαν για να υμνούν το αίνιγμα της ζωής. Όταν...

Δημοσιεύτηκε από Yannis Kalavrianos στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

"....και αφού στο τέλος όλοι θα γίνουμε ιστορίες, θέλω να γίνω ωραία ιστορία......ναι, αυτό θέλω".... το έγραψε πριν...

Δημοσιεύτηκε από Eleni Kourtidou στις Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Ένα από τα τελευταία της μηνύματα στα social media ήταν σχεδόν προφητικό. «...Και αφού στο τέλος όλοι θα γίνουμε ιστορίες, θέλω να γίνω ωραία ιστορία......ναι, αυτό θέλω...» έγραφε ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από παράσταση του παρελθόντος. 

....και αφού στο τέλος όλοι θα γίνουμε ιστορίες, θέλω να γίνω ωραία ιστορία......ναι, αυτό θέλω.. Η φωτό από την...

Δημοσιεύτηκε από Meni Kiriakoglou στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Την συνέδεε μακρά φιλιά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, από όταν ήταν και δύο πολύ νέοι στη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη γίνουν ηθοποιοί. Υπήρξε το σιωπηλό του στήριγμα μέχρι το τέλος της ζωής του. 

Η Μένη Κυριάκογλου γεννήθηκε στη Δράμα το 1951 και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ήταν βασικό μέλος της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης, συμμετέχοντας στις παραστάσεις της, από το ξεκίνημά της.

Παραστάσεις στις οποίες είχε συμμετάσχει: Ομήρου «Οδύσσεια», Τσέχοφ: «Θείος Βάνιας», Καπετανάκη: «Η βεγγέρα», Αριστοφάνη: «Εκκλησιάζουσες», Ιονέσκο: «Το παιχνίδι της σφαγής», Γκολντόνι: «Η τριλογία του παραθερισμού», Σαίξπηρ: «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», Ντύλαν Τόμας: «Κάτω από το γαλατόδασος», Μπρεχτ: «Ο κύκλος με την κιμωλία», Στέλλας Μιχαηλίδου: «Περπατώ εις το δάσος», Καμπανέλλη: «Ο δρόμος περνά από μέσα», Μέρφι: «Κονσέρτο Τζίλι», Φρίελ: «Χορεύοντας στη Λούνασα», Τουρίνι: «Βιενέζικο τανγκό», Κεχαΐδη-Χαβιαρά: «Με δύναμη από την Κηφισιά», Φρέιν: «Το σώσε», Μπέρνχαρντ: «Ο θεατροποιός», Μακγκίνες: «Εργαζόμενα κορίτσια», Αναγνωστάκη: «Η νίκη», Ουίλλιαμς: «Γυάλινος κόσμος», Φεντώ: «Το έξυπνο πουλί», Λούντβιχ: «Πανικός στα παρασκήνια», κ.ά. =

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ