Μαρία Κίτσου - Μαίρη Συνατσάκη: Οι δύο κυρίες είχαν την τιμητική τους – Χιλιάδες μηνύματα για τη δημοφιλή ηθοποιό & την αγαπημένη παρουσιάστρια (Φωτό)

Έτσι ευχαρίστησε η Μαρία Κίτσου τους θαυμαστές της ανήμερα της γιορτής της!

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες 21 Νοεμβρίου, ημέρα που γιορτάζονται τα Εισόδια της Θεοτόκου, η Μαρία Κίτσου και δέχθηκε πολλές διαδικτυακές ευχές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official)

Η τηλεοπτική Λενιώ δέχτηκε χιλιάδες ευχές από τους φανατικούς θαυμαστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 και αποφάσισε να τους ευχαριστήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η Μαρία Κίτσου από πέρσι βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα με την τεράστια αγάπη και αποδοχή που έχει εισπράξει από τον κόσμο, καθώς μέσα από τον ρόλο της Λενιώς Σταμίρη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 έγινε η καθημερινή συντροφιά του τηλεοπτικού κοινού ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θέλοντας να ευχαριστήσει τους "φίλους" της στο Instagram για την τόση αγάπη και τις θερμές ευχές τους, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία κρατώντας μια ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια, σημειώνοντας:

«Αγαπημένοι μου, η χαρά που μου δώσατε σήμερα με τις ευχές σας, δεν περιγράφεται! Η αγάπη σας, η τόση αγάπη που εισπράττω μου είναι τόσο πολύτιμη και νιώθω τρομερά ευγνώμων για αυτήν! Να είμαστε καλά, γεροί, ευτυχείς και δυνατοί και να αγαπάμε βαθιά και με αφοσίωση και πάνω απ´όλα να μην χάνουμε ποτέ την πίστη μας… και όλα θα πάνε καλά στο τέλος και αν δεν πάνε… δεν είναι το τέλος… Σας ευχαριστώ!!!».

Μαίρη Συνατσάκη: «Σας ευχαριστώ που με γιορτάζετε δις το χρόνο!»

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς δέχτηκε χιλιάδες ευχές για την ονομαστική της γιορτή.

Μια γιορτή για λίγους και καλούς φίλους ήταν ο τρόπος που επέλεξε να περάσει την ονομαστική της εορτή η αγαπημένη παρουσιάστρια για αυτό δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία αγκαλιά με το πανέμορφο γατάκι της.

Συγκινημένη από το πλήθος ευχών που δέχτηκε, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media και ευχαρίστησε όλους αυτούς που της έστειλαν μήνυμα για την γιορτή της.

«Οι σημερινές ευχές σας κάπως με “χτύπησαν” αλλιώτικα... οι ονομαστικές γιορτές είναι στο μυαλό μου λίγο βαρετούλες και όχι τόσο σημαντικές όσο τα γενέθλια αλλά μιας που 2020, όλα είναι αλλιώς.

Μίλησα με τους ανθρώπους μου σε βιντεοκλήσεις για τα “Χρόνια Πολλά” και γελάγαμε σε κάθε “Και τι λες να κάνεις για να γιορτάσεις;” και ανυπομονώ για την στιγμή που θα επιτρέπεται να κάνουμε πάρτυ και συγκεντρώσεις για να γιορτάζουμε τα πάντα!

Που είναι Τετάρτη, που βρήκαμε γρήγορα να παρκάρουμε, που προλάβαμε την τέλεια ωρίμανση ενός αβοκάντο. Να γιορτάζουμε και να βρισκόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε συνέχεια, απλά επειδή θα μπορούμε ρε γαμώτο... Σας ευχαριστώ που με γιορτάζετε δις το χρόνο! Είσαστε οι καλύτεροι», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ