47χρονη δασκάλα πέθανε από κορωνοϊό λίγους μήνες αφότου υιοθέτησε μία μαθήτριά της & τα αδέλφια της- Είχε άλλες δύο βιολογικές κόρες (φωτό)

Η Susanne και ο Keith Michael υιοθέτησαν μέσα στο καλοκαίρι μία από τις μαθήτριες της 47χρονης και τα δύο αδέλφια της, ώστε τα παιδιά να μην πάνε σε ανάδοχη οικογένεια.

Η Susanne Michael, μια δασκάλα μόλις 47 ετών, από το Arkansas των ΗΠΑ, νόσησε από κορωνοϊό και πέθανε, μόλις λίγους μήνες αφότου υιοθέτησε τρία ανήλικα παιδιά.

 

 

Η δασκάλα της τετάρτης τάξης στο Δημοτικό Σχολείο της πόλης Harrisburg στην Pennsylvania, υιοθέτησε, μαζί με τον σύζυγό της, την μικρή Holly - μία από τις μαθήτριές της - ώστε το παιδί να μην αναγκαστεί να πάει σε ανάδοχη οικογένεια, καθώς και τα δύο αδελφάκια της, Houston και Hunter.

Ο επί 27 χρόνια σύζυγος της Susanne, Keith Michael, ανέφερε πως η άτυχη δασκάλα αρρώστησε σοβαρά στις αρχές Σεπτεμβρίου, υποφέροντας από τα "κλασικά" συμπτώματα του κορωνοϊού, όπως πυρετό, απώλεια γεύσης και όσφρησης, καθώς και πόνους σε ολόκληρο το σώμα.

 

 

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, η Susanne εισήχθη στο νοσοκομείο και μερικές μέρες αργότερα, μπήκε σε αναπνευστήρα. Μάλίστα, λίγο αργότερα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο σύζυγός της. 

Έτσι, κατάφερε να αποχαιρετήσει για πάντα την πολυαγαπημένη του γυναίκα. «Έφτασα στο νοσοκομείο περίπου 10 λεπτά πριν φύγει από την ζωή και κατάφερα να της κρατήσω το χέρι και να της πω πόσο την αγαπώ» αποκάλυψε ο Keith, μιλώντας στο KATV

Η Susanne και ο Keith Michael υιοθέτησαν μέσα στο καλοκαίρι μία από τις μαθήτριες της 47χρονης και τα δύο αδέλφια της, ώστε τα παιδιά να μην πάνε σε ανάδοχη οικογένεια, ενώ το ζευγάρι είχε και δύο βιολογικές κόρες, την Sara και τη Jessica.

 

 

H άτυχη δασκάλα άφησε πίσω της πέντε παιδιά και ο Keith Michael αποφάσισε να ποζάρει μαζί τους, ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον εφιάλτη του κορωνοϊού. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ