Ο Βασιλιάς του ψαριού Λευτέρης Λαζάρου μας ετοιμάζει την πιο λαχταριστή συνταγή: Χταπόδι ψητό με μαυροδάφνη και φάβα (βίντεο)

Υπέροχη συνταγή από τον Λευτέρη Λαζάρου... 

Ο Λευτέρης Λαζάρου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Ελληνας σεφ είναι γνωστός για τις υπέροχες συνταγές του και τα πεντανόστιμα πιάτα του. 

Έχει μεγάλη αδυναμία στα ψάρια, τα οποία αγαπά... σαν παιδιά του! Μάλιστα πολλές φορές μας τα δείχνει και στο Instagram του. 

 

 

O Λευτέρης Λαζάρου είναι αναμφισβήτητα ειδικός στο μαγείρεμα θαλασσινών. 

 

 

 

 

Και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε του συνταγή. Αυτό το διάστημα μιας και το μαγαζί του, το γνωστό σε όλους  ''Βαρούλκο'', είναι κλειστό ο ίδιος θέλησε να έρθει πιο κοντά με τους followers του και έτσι μέσα από το Instagram του μας δείχνει πολλές εύκολες συνανταγές. 

Το συγκεκριμένο project είναι κάτι που το δούλευε από το καλοκαίρι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην εστίαση. Ο ίδιος θέλησε να βρει έναν τρόπο για να επικοινωνήσει με τους ακολούθους του και το πέτυχε. Έτσι κάθε Πέμπτη "Με Το Μάτι Γαρίδα" μαγειρεύουμε και εμείς με τον πιο γνωστό Έλληνα σεφ. 

 

Αυτή την φορά αποφάσισε να μαγειρέψει χταπόδι ψητό με μαυροδάφνη και φάβα και μας έδωσε όλα τα μυστικά και τα tips για να το φτιάξουμε και εμείς. Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ