Αυτός είναι ο 27χρονος τζιχαντιστής που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική- Ήρθε από τη Συρία με τη γυναίκα & τα 5 παιδιά τους (φωτό- βίντεο)

Αν και ο 27χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές, αφορμή για την προσαγωγή του στάθηκε η συμμετοχή του σε επεισόδιο εντός της δομής φιλοξενίας του Ελαιώνα... 

Ένας 27χρονος από την Συρία, μέλος του ISIS, που είχε έρθει στη χώρα μας τον Μάρτιο του 2018, συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική.

Ο τζιχαντιστής έμενε στην δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα μαζί με την γυναίκα του και τα πέντε ανήλικα παιδιά του. 

 

 

 

Αν και ο 27χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για την δράση του, αφορμή για την προσαγωγή του στάθηκε η συμμετοχή του σε επεισόδιο εντός της δομής φιλοξενίας, που φέρεται να έλαβε χώρα προχθές, Τετάρτη. 

Ο 27χρονος, μετά την προσαγωγή του, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και στη συνέχεια, την διαχείριση της υπόθεσης ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική.

(Η εφημερίδα "Καθημερινή" δημοσίευσε στιγμιότυπα από το βίντεο, καθώς και μία ακόμη φωτογραφία του 27χρονου τζιχαντιστή)

Οι αστυνομικοί του έδειξαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα βίντεο από το 2014, που κυκλοφορεί στο You Tube, στο οποίο φαίνεται ο ίδιος, μαζί με άλλα μέλη του Ισλαμικού Κράτους να κακομεταχειρίζονται αιχμαλώτους, τους οποίους κατά μία εκδοχή αργότερα εκτέλεσαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος αναγνώρισε τον εαυτό του στο επίμαχο βίντεο.

 

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο Σύρος τζιχαντιστής «αποδέχθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες» και συνελήφθη, μετά πολύωρη ανάκριση, για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και για άμεση συνδρομή σε ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας, ο οποίος με τη σειρά του τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ