Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα θα μας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την συλλογική δουλειά - Προσοχή σε επικοινωνία & δοσοληψίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Η Σελήνη, δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας μαζί με τον Ερμή, έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου από χθες βράδυ και συναντά τον Ουρανό σε όψη τετραγώνου τις πρωινές ώρες. Θέματα που σχετίζονται με τη συλλογική δουλειά, ό,τι αφορά την τηλεργασία ή την τηλεκπαίδευση σήμερα μπορεί να μας απασχολήσουν περισσότερο, ειδικά αν υπάρχουν απρόοπτα με τις συνδέσεις κλπ.

Φυσικά η έλλειψη «σύνδεσης» αφορά και τις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι μόνο αυτές που κάνουμε μέσω του υπολογιστή και του κινητού μας και μπορεί να είμαστε κάπως «χαμένοι» στη μετάφραση μέχρι το μεσημέρι. Από την άλλη, δεν είναι απίθανο να έχουμε περαιτέρω μέτρα περιορισμού των ελευθεριών μας, εξαιτίας της πανδημίας.

Στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ερμή και είναι πιθανόν να έρθουμε σε επαφή με κάποιο άτομο που είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα του, κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ή μπορεί να θυμηθούμε εμείς οι ίδιοι κάποιον και να στείλουμε ένα μήνυμα.

Σε γενικές γραμμές προσέξτε ιδιαίτερα με τα μέσα επικοινωνίας και με τις δοσοληψίες σας με κάρτες και διαδίκτυο για να αποφύγετε τα παρατράγουδα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα. Από την άλλη, με το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή μπορεί να έχετε μια νοητική υπερδιέγερση τις βραδινές ώρες ή μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.

Ίσως η κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει καλό, αν δεν ανακυκλώνετε φυσικά τα ίδια και τα ίδια. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο που θα τραβήξει την προσοχή σας από τα συνήθη προβλήματα. Ακόμη, προσέξτε σήμερα τις ηλεκτρονικές δοσοληψίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχοντας περάσει στον Υδροχόο και στον τομέα της καριέρας, αλλά και των «πρέπει» στη ζωή σας, κάνει την Παρασκευή αγχωτική μέρα, καθώς όλα τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα συμβαίνουν και αρκετά απρόοπτα που χαλάνε τη ροή.

Άρα, εσείς πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή είτε για να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνετε.

Γενικά θα πρέπει να έχετε ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα και ένα εναλλακτικό πλάνο ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στην πορεία η Σελήνη, δείχνει ότι δεν συνεννοείστε εύκολα ή δεν υπάρχει η συναίνεση που θέλετε, τουλάχιστον στα θέματα δουλειάς, αλλά αυτό θα μπορούσε να αφορά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ