Monica Bellucci No2: Η κόρη της Deva Cassel εξώφυλλο με ένα μαύρο σούπερ μίνι με λευκά πουά (φωτό)

Η 16χρονη κόρη της Ιταλίδας θεάς και του Γάλλου ηθοποιού, Vincent Cassel, πόζαρε με χαρακτηριστική άνεση στον φακό του φωτογράφου Jonas Bresnan, δείχνοντας πως έχει στα γονίδιά της την σχέση με την κάμερα!

Ποια είναι η επόμενη Monica Bellucci;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci ? (@monicabellucciofficiel_fan)

Μα η πανέμορφη - μεγαλύτερη - κόρη της, Deva Cassel, η οποία στα 16 της μόλις χρόνια, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια για το άρωμα "Shine" του οίκου Dolce&Gabbana, ενώ κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling.

Η ωραία Deva φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Elle, φορώντας έναν μαύρο κορσέ Dolce&Gabbana, συνδυασμένο μόνο με ένα πουά πουκάμισο, το οποίο φόρεσε ως μίνι φόρεμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE (@ellefr)

Η 16χρονη κόρη της Ιταλίδας θεάς και του Γάλλου ηθοποιού, Vincent Cassel, πόζαρε με χαρακτηριστική άνεση στον φακό του φωτογράφου Jonas Bresnan, δείχνοντας πως έχει στα γονίδιά της την σχέση με την κάμερα!

Σε συνέντευξή της στο Βήμαgazino, η Belluci έχει πει για την κόρη της «Πρότιμώ να μην σκέφτομαι τις κόρες μου ως παιδιά μου, αλλά ως ανεξάρτητες προσωπικότητες. Της Deva της έγινε αυτή η πρόταση για την καμπάνια των D&G, το συζητήσαμε, ήθελε να το κάνει και είπε ναι. 

Οι μαθητές στα σχολεία της Γαλλίας είναι υποχρεωμένοι από το Γυμνάσιο ακόμη να κάνουν για μία εβδομάδα πρακτική άσκηση σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον προκειμένου να εξοικειώνονται με τη δουλειά και τις απαιτήσεις της, Σε αυτό το πλαίσιο η κόρη μου έκανε ήδη δύο καμπάνιες».

«Παράλληλα, φοιτά στο σχολείο και συνεχίζει την απλή ζωή της. Αν θελήσει να κάνει στο μέλλον ταινίες θα συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για μια σκληρή δουλειά στην οποία δεν αρκεί απλώς να είσαι όμορφος και θα πρέπει να γίνει επαγγελματίας» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η μαμά της, στη 16χρονη Deva αρέσει η μουσική και το γράψιμο, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμη με τι θα ασχοληθεί στο μέλλον. 

Σε κάθε περίπτωση, η αγγελική ομορφιά της Deva δεν περνά απαρατήρητη και η άνεσή της μπροστά στον φακό είναι αξιοσημείωτη! Το μέλλον φαίνεται πως της ανήκει... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ