Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Όρια, περιορισμοί & ελλείψεις σε σχέσεις & οικονομικά σήμερα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Αιγόκερω, πέφτοντας πάνω σε όλους τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ… δηλαδή τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο και πριν τελειώσει το ταξίδι της στο ζώδιο αυτό σχηματίζει κι ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη. Στις 18:17 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 22:25 το βράδυ, που θα περάσει στον Υδροχόο. Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Όπως καταλαβαίνετε με τόση Κρόνια επιρροή στην ημέρα τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα ούτε χαλαρά, κυρίως σε δυο τομείς: στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας. Όταν αναφερόμαστε στον Κρόνο μιλάμε πάντα για όρια, περιορισμούς και ελλείψεις. Και μολονότι προβλήματα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά μπορεί να υπάρχουν καιρό τώρα, την ημέρα του ακριβούς τετραγώνου, δηλαδή σήμερα, μπορεί να εντείνονται ή να τα μεγεθύνουμε μέσα μας εμείς οι ίδιοι.

Παρόλα αυτά εγώ δεν είμαι μοιρολάτρης και πιστεύω ότι οι πλανήτες δεν έχουν τιμωρητική επιρροή. Οι συγκεκριμένες όψεις έρχονται για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε σχέσεις, αν βάζουμε τα σωστά και υγιή όρια, αν διαχειριζόμαστε τα θέματα των οικονομικών με τη σωστή φροντίδα.

Επειδή η τάση θα είναι να σκεφτόμαστε με περισσότερο φόβο, αλλά και αρνητισμό, μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και τα οποία πιθανώς δεν στηρίζονται τόσο πολύ στη λογική, αλλά στο συναίσθημα και στην παρόρμηση μας. Η τάση να τα παίρνουμε όλα κατάκαρδα, να μελαγχολούμε υπάρχει, αλλά μόλις τελειώσει η όψη, ευτυχώς δεν διαρκεί πολύ, θα ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν.

ΚΡΙΟΣ

Σε μια μέρα που η έμφαση είναι κυρίως στον τομέα της καριέρας, των υποχρεώσεων, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε όλα όσα «πρέπει» να κάνετε και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Ειδικά αν πρέπει να είστε έτοιμοι σε μια ασφυκτική προθεσμία ή έχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα, για το οποίο πρέπει να δουλέψετε σκληρά και χωρίς βοήθειες.

Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, μπορεί να σας παρασύρει στη διάρκεια της μέρας με τηλεφωνήματα από φίλους, από το σύντροφο σας ή με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστούς, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν θέλετε να τρέχετε και να μην φτάνετε.

Τις βραδινές ώρες που θα έχετε ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις σας, φτιάξτε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά χρήματα και αισθήματα στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να κάνετε δεύτερες σκέψεις ή να απογοητεύεστε. Μην αφήνετε να σας κυριεύσουν οι φόβοι σας. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αρκετά περιορισμένοι σήμερα στις επιθυμίες σας ή στις δράσεις σας, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ευθύνες. Ένας παράγοντας πίεσης είτε λόγω των συνθηκών είτε εξαιτίας ενός πολύ δογματικού ατόμου, που μπορεί να δουλεύετε μαζί του και που προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο και τις δικές του απόψεις, μπορεί να φαίνεται πιο έντονος σήμερα.

Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κάποιους οικονομικούς περιορισμούς κι αυτό αντί να σας συνετίζει, να σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση και να θέλετε να κάνετε αγορές, επειδή π.χ. βρήκατε κάτι που θεωρείται ευκαιρία. Κάποιοι, από την άλλη, μπορεί να περιορίζεστε λόγω θεμάτων υγείας και φυσικής κατάστασης, αν πρέπει ας πούμε να ακολουθήσετε μια πιο στερητική διατροφή.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ