Το come back της Σοφία Λόρεν στα 86 της- Πρωταγωνίστρια στο δράμα του Netflix "The life ahead" με σκηνοθέτη τον γιο της (φωτό- βίντεο)

«Ο Edoardo μου παρέχει ασφάλεια... Δεν το βάζει κάτω, μέχρι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου» δήλωσε η 86χρονη σταρ για τον σκηνοθέτη γιο της... 

Την περασμένη Παρασκευή έκανε πρεμιέρα το δράμα του Netflix "The Life Ahead", με πρωταγωνίστρια την Σοφία Λόρεν.

 

 

Πρόκειται για το μεγάλο come back της 86χρονης Ιταλίδας σταρ, μετά από 10 χρόνια, σε μια ταινία με σκηνοθέτη τον μικρότερο γιο της, Edoardo Ponti.

 

 

Η Λόρεν υποδύεται την Madame Rosa, ενώ η πλοκή αφορά την σχέση της με έναν 12χρονο Σενεγαλέζο, παιδί του δρόμου.

 

 

Οι δυο τους αναπτύσσουν έναν ισχυρό δεσμό, με την ηλικιωμένη ηρωίδα να προσπαθεί να τον βοηθήσει να βρει τον δρόμο του, ενώ εκείνος μαθαίνει πως η Rosa έχει επιβιώσει από το Ολοκαύτωμα, ενώ είναι και πρώην πόρνη που τώρα φροντίζει τα παιδιά άλλων ιερόδουλων.

 

 

Η διάσημη σταρ μίλησε στους New York Times για την συνεργασία της με τον γιο της στην ταινία.

 

 

«Είμαι τελειομανής, το ίδιο κι εκείνος. Ο Edoardo μου παρέχει ασφάλεια... Δεν το βάζει κάτω, μέχρι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό, καθώς γνωρίζει ακριβώς τα κουμπιά που πρέπει να πατήσει για να βγάλει κάτι από εμένα.

 

 

Όταν ο Edoardo λέει "Αυτό είναι", αφότου γυρίσουμε μια σκηνή, ξέρω ότι η ερμηνεία μου είναι αυτό ακριβώς που ήθελε. Αυτό είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για μία ηθοποιό, καθώς είσαι σίγουρη για αυτό που κάνεις...» είπε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ