Μάρα Ζαχαρέα & Τατιάνα Στεφανίδου: Αλληλοϋποστηρίζονται σαν ladies της ελληνικής τηλεόρασης (Φωτό & Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου μετά τη μεταγραφή της στον Alpha

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Alpha, ξαναγυρίζοντας σχεδόν μετά από περίπου 20 χρόνια σε ένα κανάλι που τη φιλοξένησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

 

 

Και εκεί την περίμενε μια καλή της φίλη, που την υποδέχτηκε εγκάρδια, η Μάρα Ζαχαρέα, Διευθύντρια Ειδήσεων & παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star.

 

 

Η Μάρα Ζαχαρέα, Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel -και αφού τα δυο κανάλια ανήκουν στον ίδιο όμιλο- υποδέχθηκε στο γραφείο της Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να πουν την πρώτη τους «καλησπέρα». Να θυμίσουμε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου, στο παρελθόν, εργάστηκε στο Star για 5 χρόνια.

 

 

Η ancorwoman του Star ανέβασε μια φωτογραφία από το γραφείο της καθώς τα λένε με την Τατιάνα Στεφανίδου φορώντας τις μάσκες τους.

 

 

«Μόλις καλωσορίσαμε στον Άλφα την Τατιάνα και είπαμε στο γραφείο μου την πρώτη καλησπέρα!#newbeginnings #friends», έγραψε.

 

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου μετά τη μεταγραφή της στον Alpha

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου για τη μεταγραφή της στον Alpha και τη νέα εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα, η οποία θα φιλοξενηθεί στη ζώνη 11.00- 13.00 στο κανάλι.

 

 

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέπτεται για δεύτερη εβδομάδα το κανάλι του Alpha, για τα διαδικαστικά, ενώ επισήμως υπέγραψαν και οι συνεργάτες της.

 

 

Στις πρώτες δηλώσεις η Τατιάνα Στεφανίδου είπε μεταξύ άλλων: «Θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, γιατί τα υπόλοιπα θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Εγώ μπορώ να σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο.

 

 

Θέλω να σας πω, πως σε αυτό το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα.

 

 

 

Δεν θα δώσω πληροφορίες για το αν συζήτησα με άλλα κανάλια. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο πλέον στο κανάλι, το οποίο θα κάνει αυτό τις ανακοινώσεις, όπως εκείνο θεωρεί πως είναι πρέπον».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ