Η μαμά της 7χρονης Αναστασίας εξομολογείται: Μας έδωσαν 35% επιτυχία της θεραπείας- Στην Ελλάδα δεν υπήρχε καμία ελπίδα (βίντεο)

«Είναι νωρίς ακόμα. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχία. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο» τόνισε η Ξένια Πρεζεράκου, ενώ συμπλήρωσε πως οι επόμενες εβδομάδες θα είναι δύσκολες. 

Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η ιστόρια της 7χρονης Αναστασίας, ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία διαγνώστηκε με έναν ιδιαίτερα επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο και μετά από τεράστιο αγώνα και την κινητοποίηση όλου του κόσμου συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν για να ταξιδέψει το κοριτσάκι στο Τέξας.

Πλέον, έχει ξεκινήσει την ειδική θεραπεία στο κέντρο των ΗΠΑ, με την μητέρα της, Ξένια Πρεζεράκου, να μιλά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τον μεγάλο αγώνα της κόρης της, αλλά και για τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου να συνδράμει από το υστέρημά του για να μπορέσει η μικρή Αναστασία να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.

«Ξεκινήσαμε τις θεραπείες από την προηγούμενη Πέμπτη. Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες. Είναι νωρίς ακόμα. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχία. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο.

Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να δούμε πώς ανταπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Θα κάνουμε μαγνητικές. Θα είναι δύσκολες εβδομάδες που χρειάζονται γερό στομάχι» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 7χρονης. 

«Λίγοι επιβίωσαν από την πάθηση αυτή ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έκανε την θεραπεία που επιλέξαμε» τόνισε η ίδια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ