Κραυγή απελπισίας από την Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Δεν έχω να φάω, μου δίνει ο γείτονας- Τι συμβαίνει στην κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη; (φωτό)

«Η ΔΕΗ μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ... Κρυώνω και δεν έχω να φάω» έγραψε στο facebook η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη. 

Με ένα μήνυμα - κραυγή απελπισίας στον λογαριασμό της στο facebook, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη, ανέφερε πως δεν έχει να φάει, ενώ η ΔΕΗ της έχει κόψει το ρεύμα.

 

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω...

Δημοσιεύτηκε από Margarita Theodorakis στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

 

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ.

Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω ψυγείο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!

Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να το στείλω! Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ...

Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ!» αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Μάλιστα, ανέβασε και δύο φωτογραφίες της, με την ίδια στο σκοτάδι, προσπαθώντας να διαβάσει υπό το φως των κεριών και μιας λάμπας.

Οι φωτογραφίες αυτές και η σπαρακτική ανάρτηση προκαλούν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει με την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ