Αυτός ο 4χρονος μικρούλης έχασε από κορωνοϊό & τους δύο παχύσαρκους 30αρηδες γονείς του μέσα σε 4 μήνες- Τα μοναχικά γενέθλια & η γιαγιά (φωτό- βίντεο)

Συγκινεί η ιστορία της οικογένειας από το San Antonio του Texas... 

Ένα αγοράκι μόλις 4 ετών, ο μικρός Raiden Gonzalez, έμεινε ορφανό και από τους δύο του γονείς, οι οποίοι έχασαν τη "μάχη" με τον κορωνοϊό.

(Photo: Facebook)

Παχύσαρκοι και οι δύο, οι νεαρότατοι γονείς του μικρού αγοριού απεβίωσαν από τον φονικό ιό με μόλις λίγους μήνες διαφορά.

Πρώτος νόσησε από τον ιό, ο 33χρονος μπαμπάς του μικρούλη, Adan, οδηγός φορτηγού, ο οποίος κόλλησε από τον συνεργάτη του και πολύ γρήγορα εισήχθη στο νοσοκομείο για να χάσει τελικά τη ζωή του στις 26 του περασμένου Ιουνίου.

(Photo: GoFundMe)

Η σύζυγός του, Mariah, η οποία ήταν δασκάλα, θρηνούσε ακόμη τον χαμό του άνδρα της, όταν νόσησε και η ίδια από Covid-19. 

Έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου, λίγες μόλις ώρες αφότου είχε αρχίσει να αισθάνεται άρρωστη. 

Όπως επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις της, ήταν και εκείνη θετική στον ιό.

Ο μικρούλης Raiden είναι έκτοτε απαρηγόρητος και ζητά συνεχώς την μαμά του, όπως είπε η γιαγιά του, Rozie Salinas στο NBC News

 

«Του λείπει πολύ η μαμά του... Σήμερα το πρωί μου είπε πως εύχεται να γύριζε πίσω» λέει η γιαγιά του αγοριού και συνεχίζει «Τι να του απαντήσω; Του λέω πως πια είναι άγγελοι στον ουρανό και μας προσέχουν».

Ο Raiden έχει τα γενέθλιά του στις 28 Νοεμβρίου και γίνεται 5 χρονών, οπότε η οικογένειά του σχεδιάζει να του κάνει ένα πάρτι, με θέμα τους αγαπημένους του δεινόσαυρους, για να του φτιάξει, όσο είναι αυτό δυνατό, τη διάθεση.

Παράλληλα, η Rozie Salinas σκοπεύει να κάνει και ένα μνημόσυνο για την κόρη και τον γαμπρό της, καθώς η νεαρή Mariah ήθελε να τελέσει κάτι ανάλογο για τον σύζυγό της αλλά δεν πρόλαβε.

(Photo: Facebook)

Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στο "GoFundMe" από φίλους της οικογένειας, όπου συγκεντρώνονται χρήματα για τους σκοπούς αυτούς.

Όπως λέει η γιαγιά του μικρού, το μεγάλωμα του εγγονού της είναι το μόνο που την κρατά πλέον μετά την απώλεια της κόρης της. «Με ευχαριστεί συνέχεια που τον προσέχω και μου λέει πόσο με αγαπάει» τονίζει για τον υπέροχο Raiden. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ