Αυτά είναι ίσως τα πιο χρήσιμα βίντεο της καραντίνας: Έτσι θα κουρευτείτε μόνες σας σαν επαγγελματίες- Τα μυστικά για άψογη φράντζα

Αν διαθέτετε την απαραίτητη τόλμη δοκιμάστε το και καλή επιτυχία!

Βρισκόμαστε επισήμως, εδώ και αρκετές ημέρες στην δεύτερη καραντίνα για το 2020, με κλειστά μαγαζιά και περιορισμένες μετακινήσεις.

Αν, λοιπόν, δεν προλάβατε ή αμελήσατε να κουρευτείτε πριν κλείσουν τα κομμωτήρια, σας έχουμε τα πιο χρήσιμα βίντεο της χρονιάς!

Αρκεί να πιάνει λίγο το χέρι σας και με τις αναλυτικές οδηγίες που παρουσιάζουν τα παρακάτω βίντεο μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας σαν επαγγελματίας!

Στο βίντεο που ακολουθεί η YouTuber Sharee Anonuevo, χρησιμοποιώντας λαστιχάκια μαλλιών και ένα μεγάλο ψαλίδι κόβει τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ

Εύκολο μοιάζει, έτσι δεν είναι;

Παράλληλα, η γνωστή για τα βίντεο της σχετικά με tips και tricks για τα μαλλιά, Bebexo, με τους 1,75 εκ. εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι της στο You Tube, μας δείχνει πως να κάνουμε μόνες μας μύτες και φιλαριστά μαλλιά, χρησιμοποιώντας μερικά λαστιχάκια και χωρίζοντας σε τρία μέρη τα μαλλιά της, αφού πρώτα τα έχει μαζέψει σε μία αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού της!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ σε άλλο βίντεο μας δείχνει πως να κόψουμε μόνες ακόμη και την φράντζα μας. 

Αν διαθέτετε, λοιπόν, την απαραίτητη τόλμη, γιατί όχι; Δοκιμάστε το κι εσείς και καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ