Την χώρισε και εκείνη τον εκδικήθηκε: Αδυνάτισε, κόμψυνε και έγινε... μοντέλο (φωτό)

Απίστευτη μεταμόρφωση... 

Τα Bιετναμέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετέδωσαν μια ενδιαφέρουσα ιστορία μιας νεαρής κοπέλας η οποία αφού την χώρισε το αγόρι της επειδή δεν του άρεσε η εξωτερική της εμφάνιση,  έκανε επεμβάσεις και έγινε σαν μοντέλο. 

Πως ήταν και πως έγινε

Photo: Nguyen Tuong Vy

Η Nguyen Tuong Vy σε ηλικία 19 ετών υποβλήθηκε στην πρώτη της αισθητική επέμβαση... Έχοντας μόλις βγει από μια σχέση και μετά την απόρριψη που δέχτηκε από τον σύντροφό της έβαλε σκοπό να αλλάξει τελείως την εμφάνισή της. 

Η πλέον 21χρονη γυναίκα από την επαρχία Ντακ Λακ είπε πως το τότε αγόρι της, της έλεγε συνεχώς πως δεν του αρέσει η εμφάνισή της και δεν την είχε συστήσει ποτέ στους φίλους του. 

Όταν ένας από τους φίλους του, τους προσκάλεσε στα γενέθλιά του, πολλοί από τους προσκεκλημένους την χλεύαζαν και την κορόϊδευαν.

Αυτό ήταν προφανώς μια τραυματική εμπειρία για την 17χρονη τότε μαθήτρια. Αφού η ρομαντική σχέση της έληξε απότομα, η Nguyen Tuong Vy υπέστη ένα άλλο σοκ όταν είδε τον πρώην της με άλλη γυναίκα πιο όμορφη...

 

 

Έτσι ζήτησε την βοήθεια της μητέρας της, η οποία συμφώνησε αμέσως να την βοηθήσει. Η μαμά της συμφώνησε να πληρώσει για όλες τις διαδικασίες και μάλιστα την πήγε σε μια κλινική αναφέρει το oddity central.

 «Εμπιστεύτηκα τη μητέρα μου για την εμφάνισή μου και πως με επηρέαζε στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση», έγραψε η Tuong Vy.

Στην ηλικία των 19 ετών, μόλις αποφοίτησε από το λύκειο, η Tuong Vy ξεκίνησε τις πλαστικές, , όπως αυτή της μύτης, χειλιών, ακόμα και στα μάγουλα και το πηγούνι. Μετά τις επεμβάσεις άρχισε αμέσως να λαμβάνει φιλοφρονήσεις από ανθρώπους, έγινε πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

Όσο για τον πρώην φίλο της, δεν τον έχει συναντήσει τα τελευταία 4 χρόνια, όμως αυτό την ακολουθεί στα social media και της κάνει likes κάθε μέρα... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ