Με ''Χριστουγεννιάτικα'' σκουλαρίκια εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλεντον σε Zoom Call - Eσείς προσέχετε την εμφάνισή σας διαδικτυακά; (φωτό)

Φόρεσε υπέροχα σκουλαρίκια και μας εντυπωσίασε...

Η Κέιτ Μίντλετον είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας και οι εμφανίσεις της είναι πάντα προσεγμένες στη λεπτομέρεια -από τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μέχρι τα κομψά κοσμήματα που επιλέγει.

 

 

 

 

Η στιλάτη Δούκισσα του Κέιμπριτζ επιλέγει συνήθως αέρινα μίντι φορέματα με prints ή μίντι φούστες με κάποιο κομψό πουκάμισο και στη συνέχεια επιλέγει συνήθως ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια που συμπληρώνουν ιδανικά το look.

 

 

Στην πρόσφατη εμφάνισή της σε Zoom Call η Δούκισσα Κέιτ μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά. H ίδια για την διαδικτυακή εμφάνισή της επέλεξε σύμφωνα με το Hello μια υπέροχη baby blue ζακέτα από την εταιρεία Boden.

kate-on-call-one

Το look της ολοκλήρωσε με τα υπέρχα χρυσά σκουλαρίκια από την Βρετανή σχεδιάστρια Catherine Zoraida. Μάλιστα έχουμε δει πολλές φορές την Κέιτ να φοράει κοσμήματα της Catherine. 

kate-mistletoe-earring-catherine-zoraida

Gold Mistle Kiss Hoop Earrings, £180, Catherine Zoraida

Όπως ήταν φυσικό και τα σκουλαρίκια αλλά και η ζακέτα ΄έγιναν ανάρπαστα, και πολλές γυναίκες έπσευσαν να τα παραγγείλουν για να υιοθετήσουν το στυλ της Δούκισσας... 

Εδώ να σημειώσουμε πως η Κέιτ Μίντλεντον εμφανίζεται πάντα με προσεγμένο look στα διαδικτυακά της meetings, ενώ έχει παρατηρηθεί πως οι γυναίκες σε αυτό το lockdown προσέχουν περισσότερο την εμφάνισή τους, ακόμα και όταν δουλεύουν από το σπίτι. 

Μάλιστα το να ντυθείς όμορφα και να περιποιηθείς τον εαυτό σου σίγουρα θα σου ανεβάσει την ψυχολογία, μιας και η καραντίνα και ο εγκλεισμός επιδρά αρνητικά σε αυτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ