5 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν νιώθετε απόλυτα συντετριμμένοι - Μην παραιτείστε, oι άνθρωποι βασίζονται σε εσάς!

 Να γνωρίζετε ότι αυτός ο πόνος είναι προσωρινός...

1. Μην παραιτείστε. Οι άνθρωποι βασίζονται σε εσάς!

Όταν νιώθετε συντετριμμένοι, να θυμάστε όλες τις ζωές που είστε σε επαφή, και πόσο πόσο πολύ ο κόσμος στηρίζεται σε σας στο να είστε όσο καλύτεροι μπορείτε να είστε. Αφήστε τα δάκρυά σας αν χρειαστεί, αλλά πάρτε μια μεγάλη, βαθιά αναπνοή, σηκωθείτε ψηλά και κάνετε ό,τι πρέπει να κάνετε.

2.Θυμηθείτε το καλό

Οι πιθανότητες λένε ότι αν διαβάζετε αυτό είστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι ο μισός πληθυσμός της γης. Αν υπάρχουν λεφτά στην τράπεζα, φαγητό στο ψυγείο, ζέστη στο σπίτι σας και καλοί φίλοι και οικογένεια που αγαπάτε, είστε καλά. Να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά.

3. Να γνωρίζετε ότι αυτός ο πόνος είναι προσωρινός

Κάθε συναίσθημα που νιώθουμε είναι προσωρινό. Δεν μπορείτε να παραμείνετε θυμωμένοι ή λυπημένοι ή αναστατωμένοι για πάντα. Στο τέλος θα φύγει. Μην απωθείτε τα συναισθήματά σας μακριά. Αντιθέτως, νιώστε τα πλήρως. Επεξεργαστείτε τα. Να είστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που έχετε να αισθάνεστε πράγματα αναφέρει το Awaken

4. Να έχετε στο μυαλό σας ότι πάντα έχετε επιλογές

Δεν έχετε κολλήσει ποτέ σε μια άσχημη κατάσταση. Μπορείτε απόλυτα να φύγετε μακρυά από οτιδήποτε. Υπάρχει βοήθεια εκεί έξω. Αν χρειάζεστε βοήθεια με ενδοοικογενειακή κακοποίηση καλέστε την κοινωνική υπηρεσία. Αν νομίζετε ότι βλάπτετε τον εαυτό σας καλέστε μια γραμμή υποστήριξης. Αν νομίζετε ότι η ζωή σας είναι σε κίνδυνο καλέστε το 100.

5. Να είστε έτοιμοι για αλλαγή.

Στο τέλος της ημέρας είναι σημαντικό να παραμείνετε δυνατοί. Αλλαγές γίνονται πάντα όσο ζείτε. Μην τις φοβάστε, αλλά να είστε έτοιμοι για αυτές όπως και να χει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ