Σαν παρουσιάστρια ειδήσεων με κόκκινο σακάκι η πριγκίπισσα Kate: On camera, διαβάζοντας το autocue, ευχαριστεί όσους μοιράστηκαν τις στιγμές τους από το lockdown (βίντεο)

Με σακάκι από τα Zara που είχε ξαναφορέσει πριν 8 χρόνια!

Αν δεν ήταν πριγκίπισσα, θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως παρουσιάστρια ειδήσεων.

 

 

Η Kate Middleton φορώντας κόκκινο σακάκι και λευκό τοπ, θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έλαβαν μέρος στο project "Hold Still". 

 

 

Με αρκετή άνεση μπροστά στην κάμερα, αν και διαβάζοντας από το autocue, η πριγκίπισσα Kate ευχαρίστησε όλους όσοι συνεβάλαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το project και κυρίως εκείνους που μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους από το lockdown. 

 

 

«Για εμένα το πιο "δυνατό" κομμάτι του project ήταν ότι έδειξε πόσο κοντά ήρθαν οι άνθρωποι και το πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας για τον άλλο» είπε η Δούκισσα του Cambridge, χαρακτηριστικά.

 

 

Όπως τόνισε στο project "Hold Still 2020" συμμετείχαν 31.000 φωτογραφίες, ενώ τα τελικά 100 πορτραίτα επέστρεψαν στις κοινότητες από όπου προέρχονταν, εδώ και 4 εβδομάδες. 

 

 

Να σημειωθεί πως η Kate έκανε και μία εμφάνιση με άκρως οικονομικά ρούχα, αφού το κομψό κόκκινο σακάκι της ήταν από τα Zara και μάλιστα, είναι 8 ετών, αφού το είχε φορέσει για πρώτη φορά το 2012!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ