Σε live streaming μια από τις ''ιστορικές'' παραστάσεις'' στο θέατρο: ''Ευρυδίκη'' με την Κόρα Καρβούνη & τον Λαέρτη Μαλκότση

Δείτε την παράσταση σε Real Time Live Streaming την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και 21:00 ώρα Ελλάδος.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ζούμε τον πιο δύσκολο χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών. Τα lockdowns, αναπόφευκτα ίσως αλλά πάντως οδυνηρά, έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο.

Tα θέατρα έχουν κλείσει με αποτέλεσμα οι ηθοποιοί για άλλη μια φορά να μένουν χωρίς δουλειά.

Δεδομένης, ωστόσο, της νέας αναστολής λειτουργίας των θεάτρων, το θέατρο Πορεία, ενεργό και πρωτοπόρο όπως πάντα, θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας με το κοινό φτιάχνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα ζωντανών κινηματογραφούμενων παραστάσεων, που θα αποτελείται από τις ήδη προγραμματισμένες παραστάσεις μας, αλλά και από παλιότερες εξαιρετικές παραστάσεις άλλων σχημάτων, απροσδόκητες αλλά και ερεθιστικές, που σκοπό έχουν να κρατήσουν θερμή την επαφή του κοινού με το θέαμα ποιότητας, τους καλλιτέχνες ενεργούς και το θέατρο Πορεία δραστήριο και δημιουργικό σε αυτήν την δύσκολη περίοδο.

 

 

Στις 22/11 και ώρα21:00 ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει σε live streaming από την ιστοσελίδα poreiatheatre την  ''Ευρυδίκη'' της Sarah Ruhl μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας για το θέατρο Πορεία, με πολλά βραβεία και εξαιρετικές κριτικές, επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα σε live stream μετάδοση.

 

 

Ένα συγκινητικό έργο, σκηνοθετημένο από τον Δημήτρη Τάρλοου, με την πρωτότυπη μουσική της Κατερίνας Πολέμη να ερμηνεύεται ζωντανά επί σκηνής από ένα εμπνευσμένο σύνολο ηθοποιών και μουσικών.

Η πολυβραβευμένη Αμερικανή συγγραφέας και υποψήφια για βραβείο Pulitzer, Sarah Ruhl, δανείζεται τον πασίγνωστο μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, για να γράψει ένα σύγχρονο έργο που μιλάει με χιούμορ και ευαισθησία για την παντοτινή αγάπη και τα λεπτά όρια που χωρίζουν τη ζωή από τον θάνατο.

 

 

 

 

Στο ρόλο της Ευρυδίκης η Κόρα Καρβούνη, του πατέρα της ο Γιάννης Νταλιάνης και του Ορφέα ο Λαέρτης Μαλκότσης. Πρωταγωνιστούν επίσης: Ορέστης Χαλκιάς, Μιχάλης Αφολάνιο, Νεφέλη Μαρκάκη και Αρετή Τίλη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ