H άγνωστη εγγονή του Τζο Μπάιντεν μόλις 2 ετών - Το εξώγαμο του μικρού γιου του, με μητέρα μια στριπτιζέζ (φωτό)

Αρνούνταν να την αναγνωρίσει ο Χάντερ....

 Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν το βράδυ του Σαββάτου κέρδισε τις προεδρικές εκλογές του 2020. Στην σκηνή ανέβηκε η οικογένειάν του, η σύζυγός του Τζιλ, τα παιδιά του και υτα εγγόνια του. 

Ένα εγγόνι όμως έλειπε και αυτό ήταν η δίχρονη Νέιβι Τζόαν Ρόμπερτς η οποία είναι κόρη του  Χάντερ Μπάιντεν, την οποία απέκτησε με τη στριπτιζέζ Λάντεν Ρόμπερτς και αρχικά αρνήθηκε ότι ήταν παιδί του.

 

 

Ο Χάντερ φέρεται να μην συναντήθηκε ποτέ με το Navy Joan. 

Η οικογένειά του Μπάιντεν αλλά και της κοπέλας με την οποία ο Χάντερ απέκτησε το μωρό δεν έχουν συζητήσει ποτέ το για την μικρή δημοσίως, αλλά όταν το κοριτσάκι έγινε δύο , τον Αύγουστο, η αδερφή της Λάντεν, Ράντι Τζο δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία  στο Facebook. 

Η άγνωστη μέχρι σήμερα εγγονή του Τζο Μπάιντεν, παιδί του γιου του Χάντερ, στην αγκαλιά της θείας της

facebook

Το όνομα και το φύλο του παιδιού, όπως και ο τόπος διαμονής του, παρέμεναν μυστικά μέχρι τώρα, αλλά, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η DailyMail, η μικρή μεγαλώνει ευτυχισμένη στο αγροτικό Αρκάνσας.

Ο Χάντερ, 50 ετών, μετά το σκάνδαλο, διευθέτησε την υπόθεση πατρότητας με τη Ρόμπερτς, όταν ένα τεστ DNA απέδειξε ότι ήταν ο «βιολογικός και νόμιμος πατέρας» του μικρού παιδιού.

 

 

Ο εθισμένος στα ναρκωτικά μικρότερος γιος του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ δεν γνώρισε ποτέ το παιδί, δεν είδε ποτέ τη φωτογραφία της και «δεν μπόρεσε να ταυτοποιήσει το παιδί από μια σειρά φωτογραφιών», σύμφωνα με τα δικαστήρια που υπέβαλε η Roberts.

Ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν δεν απάντησε σε αίτημα σχολιασμού από το DailyMail.com σχετικά με το εάν ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγνωρίζει το έβδομο εγγόνι του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ