10χρονη στον Μητσοτάκη: Κύριε Πρωθυπουργέ, με το lockdown μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου, το καρναβάλι, το Πάσχα, την Πρωτομαγιά (βίντεο)

Η απάντηση του Πρωθυπουργού... 

Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών, η μικρή Ελισάβετ Σωτηρίου έστειλε ένα γράμμα στον Πρωθυπουργό, διαμαρτυρόμενη, καθώς λόγω του lockdown ακυρώθηκε το πάρτι γενεθλίων της.

Η μικρή μαθήτρια από την Ηγουμενίτσα έγραψε χαρακτηριστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη «Κύριε Πρωθυπουργέ, σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια».

Συνεχίζει, δε, αναφέροντας στον Πρωθυπουργό πως «αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι, να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού».
 

 
Οι γονείς της μικρής ταχυδρόμησαν το χειρόγραφο γράμμα της στο Μέγαρο Μαξίμου στα τέλη Οκτωβρίου και προς μεγάλη τους έκπληξη, πριν από λίγες μέρες η Ελισάβετ έλαβε απάντηση στο γράμμα της από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό!

«Αγαπητή μου Ελισάβετ, λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων...» έγραφε ο κ. Μητσοτάκης στη δική του χειρόγραφη επιστολή στην συμπαθέστατη μικρούλα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ