Η ολική μεταμόρφωση μιας κοπέλας από ναρκομανή σε "καθαρή": Η Demi είναι όμορφη χωρίς ηρωίνη (φωτό)

Η 27χρονη Σκωτσέζα ανέβασε στα social media φωτογραφίες της πριν και μετά, για να δώσει κουράγιο και έμπνευση σε άλλους εθισμένους. 

Η Demi-Nicole Dunlop, μια 27χρονη κοπέλα από την Σκωτία που υπήρξε εθισμένη στα ναρκωτικά, μοιράζεται στα social media, απίστευτες φωτογραφίες της από την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών και την μεγάλη αλλαγή της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, εδώ και 4 μήνες είναι "καθαρή" από ηρωίνη και κρακ κοκαΐνης, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης από την μεθαδόνη και για τον λόγο αυτό βρίσκεται στο νοσοκομείο.

 

??FOR THOSE WHOM FOLLOW MY JOURNEY/RECOVERY?? Hello, all you supportive,lovely bunch! So.. today is day 8 of my...

Δημοσιεύτηκε από Demi-Nicole Dunlop στις Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

 

 

Hospitals always have dirty mirrors ?

Δημοσιεύτηκε από Demi-Nicole Dunlop στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

 

Η 27χρονη ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά για 2 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα, στο διάστημα αυτό έμεινε έγκυος και στην κόρη της, η οποία είναι σήμερα 7 μηνών - και μάλιστα για αυτό τον λόγο το παιδί της γεννήθηκε 5 εβδομάδες νωρίτερα και αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, γεγονός για το οποίο δεν συγχωρεί τον εαυτό της. 

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί φωτογραφίες από το "ταξίδι" της από τον εφιάλτη των ναρκωτικών σε μία καινούργια ζωή, ώστε να δώσει έμπνευση σε άλλους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη.

Η αλλαγή της είναι τόσο μεγάλη που δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει πως πρόκειται για το ίδιο άτομο...

Από ένα πλάσμα καχεκτικό και γεμάτο σημάδια από την χρήση ουσιών μεταμορφώθηκε σε μία όμορφη γυναίκα, μετά την απεξάρτησή της. 

 

 

Αν και, όπως τονίζει η Demi, δεν είναι ακόμη απολύτως καλά, ωστόσο δίνει με κουράγιο και αισιοδοξία την μάχη της και στέλνει το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά.

 «Αν νιώθεις πως δεν θα βγεις ποτέ από αυτό αυτόν τον τρομακτικό κύκλο, σου λέω ότι μπορείς! Σε παρακαλώ πίστεψέ με, ήμουν σοβαρά εθισμένη και νόμιζα ότι δεν υπήρχε φως στην άκρη του τούνελ και όμως το βρήκα!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ