Γαία ονομάζεται η 16χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη - Με γατίσια μάτια & ιδιαίτερο στυλ, ονειρεύεται να σπουδάσει σινεμά & θα ήθελε να ζει στα 60s (φωτό)

Γνωρίστε την υπέροχη Γαία... 

Η 16χρονη Γαία Stegerhoek είναι η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη... 

 

 

 

 

Η Γαία και η μεγαλύτερη αδελφή της Ηλέκτρα είναι οι μεγάλες αδυναμίες της Ελληνοιταλίδας ηθοποιού. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Ηλέκτρα Stegerhoek: Η 20χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι μία καλλονή - Μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί, ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ (φωτό - βίντεο)

 

 

Μάλιστα, η νεαρή Γαία είναι εκείνη που τραβά σε βίντεο τις συνταγές μαγειρικής που ετοιμάζει η μητέρα της, καθώς ονειρεύεται να σπουδάσει σκηνοθεσία, ενώ της κάνει και παρατηρήσεις ώστε να βελτιώνεται. 

 

 

 

Η Γαία με το ξεχωριστό όνομα και την ιδιαίτερη ομορφιά είναι ένα κορίτσι από άλλη εποχή.

 

 

 

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "The Fresh Paper" των ζαχαροπλαστείων Fresh, θα προτιμούσε να είχε γεννηθεί τη δεκαετία του '60!

 

 

 

«Για να πω την αλήθεια μισώ τη γενιά μου και παραπονιέμαι διαρκώς για αυτή στους γονείς μου... Πιστεύω πως ο κόσμος έχει σταματήσει να εκφράζει την άποψή του και αρέσκεται στο να κάνει τα ίδια πράγματα που κάνουν όλοι οι άλλοι γύρω του» είχε πει χαρακτηριστικά.

 

«Προφανώς, αυτό είναι απόρροια των social media και των influencers, καθώς οι άνθρωποι παθαίνουν εμμονή με την εικόνα που θέλουν να δημιουργήσουν... Η γενιά μου υποφέρει από την εμμονή του να είσαι ταιριαστός με μια κατάσταση και να δείχνεις ότι είσαι "κάπως". Πολύ συχνά λέω στους γονείς μου πως θα ήθελα να είχα γεννηθεί τη δεκαετία του '60». 

 

Το νεαρό ξανθό κορίτσι με τα γατίσια μάτια και την ισχυρή προσωπική, μοιάζει πολύ στην μαμά της και ονειρεύεται την ημέρα που θα ξεκινήσει και εκείνη τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, όπου φοιτά ήδη η μεγαλύτερη αδελφή της. 

 

 

 

 

«Βλέπω τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι σχετικό με τον κινηματογράφο, μάλλον σκηνοθεσία, καθώς είμαι φανατική όλων των κλασικών ταινιών που σκηνοθέτησαν μύθοι του σινεμά...» έχει πει.

Ένα ξεχωριστό πλάσμα, που, όπως φαίνεται, είναι όμορφο μέσα και έξω... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ