Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πως μας επηρεάζει ο Άρης στον Κριό - Εξελίξεις & γρήγοροι ρυθμοί

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Ο Άρης σταματά να είναι φαινομενικά ανάδρομος σήμερα, μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία την Κυριακή 15/11 και να επιτρέψει στις εξελίξεις να τρέξουν σε κάπως πιο γοργούς ρυθμούς.

Από τις 9/9 μέχρι τώρα η ανάδρομη πορεία του δημιούργησε πολλά θέματα στον τομέα της δράσης μας, της αυτοπεποίθησης μας και έκανε πιο δύσκολο να εκφράσουμε το θυμό μας ή τα αρνητικά συναισθήματα μας με τον επιθυμητό τρόπο.

Από σήμερα γίνεται στάσιμος και την Κυριακή επιστρέφει στην ορθή του πορεία εξακολουθώντας να παραμένει στο ζώδιο της διακυβέρνησης του, τον Κριό. Πλέον με μεγαλύτερη φιλοδοξία, θάρρος και αποφασιστικότητα, θα κυνηγήσουμε τα θέματα τα οποία φαίνεται ότι «πάγωσαν» ή δεν εξελίχτηκαν όπως έπρεπε.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης στον Κριό είναι ανυπόμονος, απρόσεκτος και ευερέθιστος. Κι αυτά τα χαρακτηριστικά θα βγαίνουν προς τα έξω πιο εύκολα τώρα. Ας ελπίσουμε όμως, ότι τα θετικά του στοιχεία θα υπερτερήσουν των αρνητικών.

Επίσης, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο εγωισμός, άλλο ένα χαρακτηριστικό της θέσης του Άρη στον Κριό, μπορεί να βγαίνει τώρα ακόμη πιο έντονα. Αν αποφύγουμε τον εγωκεντρισμό και βάλουμε στα σωστά κανάλια την υψηλή ενέργεια, που μας χαρίζει ο πλανήτης της δράσης, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Φυσικά, για τον καθένα από τους εκπροσώπους του ζωδιακού τα αποτελέσματα της επιρροής του θα είναι διαφορετικά, μολονότι ο κοινός παρονομαστής σε όλα τα σενάρια θα είναι από δω και κάτω οι πιο γρήγοροι ρυθμοί και οι εξελίξεις.

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα στον Ζυγό και στις 18:19 θα περάσει στον Σκορπιό όπου και θα προετοιμαστεί η Νέα Σελήνη της 15ης Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Με το πόδι στο γκάζι περιγράφεται η περίοδος που ακολουθεί την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο σας. Από σήμερα γίνεται στάσιμος και από τις 15/11 αρχίζει σιγά σιγά να ανακτά την ταχύτητα του. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό σε ψυχολογικό επίπεδο για σας, καθώς η δράση σας παρεμποδιζόταν.

Σταδιακά όμως, θα αρχίσει να φεύγει αυτή η αίσθηση της κόπωσης και θα ξαναβρείτε τα χαμένα ενεργειακά σας επίπεδα. Μάλιστα θα σας πρότεινα από δω και κάτω να βρείτε ένα θετικό τρόπο να διοχετεύετε την περίσσεια ενέργεια σας, για να μπορείτε να κοιμάστε εύκολα.

Εξαιτίας των συνθηκών της καραντίνας με τα γυμναστήρια κλειστά, ίσως πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να κάνετε άσκηση είτε στο σπίτι είτε κοντά στο σπίτι, γιατί αυτός είναι ένας μοναδικός φυσικός τρόπος για να μην σας βγαίνουν οι αρνητικές πλευρές του Άρη.

Φυσικά θα γίνετε και πιο ανυπόμονοι με τα σχέδια και τους στόχους σας, όμως μην περιμένετε γρήγορα ότι θα γίνουν τα πράγματα όπως ήταν. Θα χρειαστεί ακόμη χρόνος για να διευκολυνθείτε πλήρως, αφού μέχρι και τελευταία στιγμή ο Άρης χτυπά πάνω στον Πλούτωνα και τον Κρόνο για τρίτη και τελευταία φορά φέτος κι αυτό δείχνει τα εμπόδια που υπάρχουν λόγω των συνθηκών.

Σήμερα μέχρι το απόγευμα θέματα σχέσεων θα σας προβληματίσουν περισσότερο, ενώ από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς πηγαίνουμε για το γουηκέντ θα σας απορροφήσουν τα θέματα των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δύσκολο να είσαι Ταύρος και να μην έχεις τον έλεγχο στα πράγματα στη ζωή σου. Τα ζώδια της γης, χρειάζονται για να νιώθουν ασφάλεια να αισθάνονται ότι έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους σε όλους τους τομείς. Τόσο καιρό (από τις 9/9 που γύρισε ο Άρης ανάδρομος) ήταν σαν να βρισκόσασταν σε μια θάλασσα χωρίς να βλέπετε ένα ξεκάθαρο ορίζοντα και κυρίως χωρίς να ξέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι θα συμβεί και πώς θα το αντιμετωπίσετε.

Για κάποιους υπήρχε κι ένα ζωηρό παρασκήνιο ή και καταστάσεις στο χώρο εργασίας, που ίσως δεν είχαν προηγούμενο με δυσαρέσκειες και γκρίνιες που έκαναν τη ζωή σας πιο δύσκολη στην καθημερινότητα. Κάποιοι μπορεί να είχατε και θέματα σε επίπεδο υγείας ή να νιώσατε μεγαλύτερη αστάθεια και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τα καλά νέα είναι ότι όλο αυτό, τώρα που ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία, θα τελειώσει σιγά σιγά, θα ανακτήσετε τον έλεγχο και την σιγουριά και την αποφασιστικότητα σας για τις κινήσεις σας από δω και κάτω.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ