Αρραβωνιάστηκε ο εθνικός μας μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος - H φωτογραφία με τη σύντροφό του & το μονόπετρο (Φωτό & Βίντεο)

«Σ' αγαπώ γι' αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε...Για πάντα...»

Το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του έκανε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gracielaroul στις

 

Ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gracielaroul στις

 

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού είναι μαζί δύο χρόνια και την επόμενη χρονιά θα παντρευτούν!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gracielaroul στις

 

Τα ευχάριστα νέα δημοσιοποίησε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram, όπου μάλιστα μάς έδειξε και το υπέροχο μονόπετρο που έδωσε στην αγαπημένη του.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gracielaroul στις

 

«Σ' αγαπώ γι' αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε...Για πάντα...», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

 

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως εκείνος και η σύντροφός του και δερματολόγος, Χάρις Δαμιανού ετοιμάζονται να παντρευτούν τέλη του Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

 

«Σχεδιάζουμε το γάμο για τα τέλη του Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Αν δεν είναι τόσα πολλά τα κρούσματα θα γίνει ένας καλός ανοιχτός γάμος με την προσοχή που χρειάζεται. Αν δεν γίνει αυτό και είμαστε στην ίδια κατάσταση, θα γίνει ένας κλειστός γάμος».

 

 

 

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού είπε: «Έχουμε μπει στη διαδικασία. Εγώ είμαι 42 και η Χάρις 34 και δεν χρειάζεται να περάσουν χρόνια για να έρθει ένα παιδάκι, γιατί το θέλουμε και οι δυο. Αν μείνει έγκυος και πριν από τον γάμο, ακόμη καλύτερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ