Υπερπαραγωγός ο Νίκος Κοκλώνης: Έκλεισε συμφωνία με τον Πέτρο Μπούτο & πάνε μαζί για σίριαλ & εκπομπές σε όλα τα κανάλια

Ο Πέτρος Μπούτος στην Barking Well Media...

Ο Πέτρος Μπούτος και ο Νίκος Κοκλώνης είναι πλέον και επίσημα συνεργάτες στην Barking Well Media.

 

Σχεδόν, είκοσι μέρες μετά την παραίτηση του Πέτρου Μπούτου από το Mega, ο πρώην Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού βρήκε τη νέα του επαγγελματική στέγη και αυτή είναι στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

 

Πέτρος Μπούτος και Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως είχαν αρχίσει να συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας τους πριν ακόμα ο πρώτος αποχωρήσει από το Mega.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Barking Well Media…

«Με χαρά η Barking Well Media καλωσορίζει τον κ. Πέτρο Μπούτο, ο οποίος από σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου, εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρείας αναλαμβάνοντας καθήκοντα Executive Vice President (EVP) / Strategy & Programming .

Η πολυετής και επιτυχημένη πορεία του κ. Μπούτου σε επιτελικές θέσεις και το γεγονός ότι έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση του τοπίου στην ελληνική τηλεοπτική βιομηχανία θα ενισχύσουν το όραμα της Barking Well Media που βασικός της στόχος είναι να παρουσιάζει στο κοινό υψηλής ποιότητας παραγωγές με ανατρεπτικό περιεχόμενο».

 

Ο Πέτρος Μπούτος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του OPEN που είναι η εταιρία παραγωγής του Κοκλώνη και ξεναγήθηκε. Μάλιστα, σημειώνεται πως ο Νίκος Κοκλώνης κάνει συζητήσεις όχι μόνο με το Open και το Mega, αλλά και με τον Alpha για να δημιουργήσει νέα project στον τομέα της μυθοπλασίας και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ