GNTM: Η απρόσμενη αποχώρηση έφερε κλάματα στο πλατό - Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία (Φωτό & Βίντεο)

Παρελθόν από το GNTM αποτελεί ο νεαρός διαγωνιζόμενος…

Μετά την αποχώρηση της Ρασέλ στο επεισόδιο της Δευτέρας, το κλίμα στο σπίτι του GNTM άλλαξε για τα καλά και οι παίκτες κατάλαβαν ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

 

Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, τα κορίτσια και τα αγόρια του GNTM πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους.

 

Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο – κλειδί του στρατηγικού αβαντάζ του Σήφη Φαραντάκη, που σέταρε τους συμπαίκτες του με τους τετράποδους παρτενέρ.

Μια δοκιμασία ιδιαίτερα από κάθε άποψη που δυσκόλεψε όχι μόνο τους διαγωνιζόμενους αλλά και τους κριτές στο πλατό. Έτσι, οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός θα έπρεπε να αποφασίσουν για ποιον η συγκεκριμένη φωτογράφιση αποτέλεσε το τελευταίο κλικ στο GNTM!

 

 

 

Στη φωτογράφηση το κόνσεπτ με τα σκυλιά δυσκόλεψε αρκετά τον Παναγιώτη, ο οποίος στο σετ δεν άκουσε και τα καλύτερα λόγια από τους coaches.

 

 

 

Την καλύτερη φωτογραφία διεκδίκησαν τρία άτομα και συγκεκριμένα ο Αιμιλιάνο, η Λία και ο Ανδρέας. Τελικά, οι 4 κριτές διάλεξαν ότι η καλύτερη φωτογραφία ήταν της Λίας, καθώς ήταν η πιο ολοκληρωμένη.

 

Στον αντίποδα, η Μαριαγάπη, ο Παναγιώτης και η Μαρινέλα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στη σημερινή δοκιμασία του GNTM.

 

Οι κριτές αποφάσισαν ότι εκείνος που πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό είναι ο Παναγιώτης, μια απόφαση που έφερε κλάματα στο πλατό, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους φίλους του.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ