Δολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα: «Άκουγα τη μητέρα μου να ουρλιάζει όταν τη σκότωναν» - Ανατριχιαστικές οι φράσεις της 15χρονης κόρης (Φωτό & Βίντεο)

Συγκλονίζουν οι φράσεις που είπαν οι τρεις ανήλικοι κατηγορούμενοι για το φονικό στην Αγία Βαρβάρα

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρίσκονται πλέον οι τρεις ανήλικοι για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα.

Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το 16χρονο αγόρι από την παρέα των τριών, φίλος της 15χρονης κόρης του θύματος και του 17χρονου Ρουμάνου, με τον οποίον η κόρη φέρεται να διατηρούσε σχέση.

Ο 16χρονος με καταγωγή από το Λουτράκι ήταν ο τελευταίος που παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από την ομολογία των ανήλικων δραστών στους αστυνομικούς, όπου η κόρη ισχυρίστηκε ότι «ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω», ενώ οι αστυνομικοί διερευνούν ακόμη ποιος από τους τρεις ήταν αυτός που μαχαίρωσε δεκάδες φορές το θύμα.

«Εγώ επειδή ήξερα τι θα γίνει, έκατσα στο κρεβάτι μου και έτρεμα», είπε αφοπλιστικά στον εισαγγελικό λειτουργό, η 15χρονη, για τις στιγμές που οι συνεργοί της σκότωναν την μητέρα της και εκείνη άκουγε τις κραυγές της. «… ξύπνησε και πήγε να φωνάξει βοήθεια» ξεστόμισε ο 17χρονος από τη Ρουμανία, περιγράφοντας τις κινήσεις «παρότρυνσης» για να συνεχίσουν το δολοφονικό τους έργο.

Την ίδια ώρα ο 16χρονος Έλληνας, αρνείται ότι σκότωσε την 50χρονη και απλά συμμετείχε στην προσπάθεια απόκρυψης του πτώματος και φέρεται να είπε σχετικά:
σκεφτήκαμε να κάψουμε το πτώμα της ή να κάψουμε το σπίτι».

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας που αποτυπώνει την προσέγγιση του 16χρονου Έλληνα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, πριν την δολοφονία της, και την φυγή και των τριών, κάποιες ώρες μετά την διάπραξή της αφού πρώτα "κοιμήθηκαν"…

Σοκάρουν τα λόγια των ανήλικων δραστών

Η 15χρονη κοπέλα αμέσως μετά την σύλληψή τους στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, φέρεται να περιέγραψε σε αστυνομικούς και στον Εισαγγελέα, τι συνέβη το διάστημα πριν από την δολοφονία και την ώρα της διάπραξης.

«Λίγες μέρες πριν γίνει το κακό, δύο ή τρεις νομίζω, είχαμε μαλώσει πάλι πολύ έντονα με την μαμά μου. Πάλι για χρήματα. Εκείνο το βράδυ που ήταν και ο Δ…….. στο σπίτι, η μάνα μου με είχε χτυπήσει, με έβρισε και με πέταξε στον καναπέ. Όταν τελείωσε όλο αυτό, αποφασίσαμε με τον Δ…… ότι κάτι έπρεπε να κάνουμε. Σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να την σκοτώσουμε», περιέγραψε το τελευταίο περιστατικό που προκάλεσε την απόφαση για την εξόντωση της μητέρα της.

Στη συνέχεια περιγράφει τις στιγμές της δολοφονίας της μητέρας της ως εξής: «Όταν ο Δ……… και ο Γ…… μπήκαν στο σπίτι, πήγαν κατευθείαν στο δωμάτιο της μαμάς μου. Εγώ επειδή ήξερα τι θα γίνει, έκατσα στο κρεβάτι μου και έτρεμα. Λίγο αργότερο άκουσα την μαμά μου να ουρλιάζει και για 2 λεπτά περίπου ακουγόταν φασαρία. Μετά από λίγο δεν ακουγόταν φασαρία και ο Δ………. με τον Γ……… ήρθαν στο δωμάτιό μου. Μου είπαν ότι τελείωσαν όλα. Κατάλαβα ότι η μαμά μου πέθανε. Εγώ δεν είδα τι έγινε μέσα στο δωμάτιο, ούτε ήθελα να πάω εκεί που ήταν το πτώμα».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

«… τον έσπρωξα πάλι πίσω»

Ο 17χρονος από την Ρουμανία, σύντροφος της 15χρονης, περιέγραψε πως "ώθησε" τον 16χρονο να σκοτώσουν την άτυχη γυναίκα όταν εκείνος φοβήθηκε την στιγμή που ξύπνησε.

 

«… ξύπνησε και πήγε να φωνάξει βοήθεια. Τότε ο Γ…… φοβήθηκε και πήγε να φύγει, όμως εγώ τον σταμάτησα και τον έσπρωξα πάλι πίσω...», «Μαζί του πήγα και εγώ για να τον βοηθήσω. Ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι και πίεζα τη Σωτήρια να μην κουνιέται με ένα μαξιλάρι».

 

Νωρίτερα και εκείνος έχει αναφερθεί στα αίτια που είχαν προκαλέσει την αφορμή να οδηγηθούν στην απόφαση να την σκοτώσουν: «Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Για να καταλάβετε η Δ….. φοβόταν να μείνει μόνη της με τη μητέρα της. Καταλάβαμε με την Δ….. πως η μητέρα της έπρεπε να φύγει από τη μέση. Αυτό που σκεφτόμασταν ήταν να τη σκοτώσουμε και μετά να εξαφανίσουμε το πτώμα της και να πούμε στον κόσμο ότι έφυγε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ