Η Kate Middleton κάνει videocall & εμείς χαζεύουμε τη διακόσμηση του σαλονιού της - Χαριτωμένος στη φωτό του ο πρίγκιπας George

Οι λεπτομέρειες της διακόσμησης, οι οικογενειακές φωτογραφίες και το look της πριγκίπισσας Kate... 

Η Kate Middleton, ως σωστή μέλλουσα βασίλισσα, συνεχίζει να είναι πιστή στις υποχρεώσεις της, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, μερικές φορές με την βοήθεια της τεχνολογίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Effect Affected (@katemcambridge) on

 

Η σύζυγος του πρίγκιπα William, με αφορμή τη Rememberance Day, μίλησε σε videocall με οικογένειες μελών των ενόπλων δυνάμεων της Μ. Βρετανίας, που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος.

 

 

Η ωραία πριγκίπισσα, σεμνή και κομψή, όπως πάντα, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σατέν πουκάμισο με μαύρο γιακαδάκι, το οποίο κοσμούσε η χαρακτηριστική κόκκινη παπαρούνα - σήμα κατατεθέν της Rememberance Day ή αλλιώς «Poppy Day» (Ημέρα παπαρούνας), ημέρα μνήμης για τους πεσόντες.

 

Η γλυκιά Kate συμπλήρωσε το look της με κρεμαστά σκουλαρίκια, με πέρλες, ενώ μέσα από το βίντεο που ανέβηκε στο instagram είδαμε και μερικές "γωνίες" από το σαλόνι της και την διακόσμησή του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???Royal Family Blog??? (@royal_houseofwindsor) on

 

Πέρα, λοιπόν, από τους δύο πίνακες που δεσπόζουν σε έναν από τους τοίχους, το κομψό φωτιστικό και τον μπεζ καναπέ με τα κόκκινα μαξιλάρια, είδαμε και πολλές οικογενειακές φωτογραφίες, με την ίδια, τον σύζυγό της, πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά.

Μάλιστα, μία από τις πλέον εμφανείς ήταν εκείνη του μεγαλύτερου γιου της, πρίγκιπα George, που χαμογελά πλατιά, ξαπλωμένος στο γρασίδι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ