Νίκος Κουρής: Είμαι διαβητικός εδώ & 25 χρόνια- Όταν προσπαθείς να ρυθμίσεις το σάκχαρο, δεν είσαι πολύ ανοιχτός- Η διάθεση αλλάζει 7.000 φορές την ημέρα (βίντεο)

Η εξομολόγηση του γνωστού ηθοποιού... 

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" με την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός ότι πάσχει από διαβήτη, αλλά και πως αυτό επηρεάζει την καθημερινότητά του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Νικος Κουρης (@nikos_kouris_official) on

 

Όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε πως είναι η ζωή του με τον διαβήτη, εκείνος απάντησε «Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο... Εξ' ου και όλη αυτή η ιστορία με το πόσο πολύ κλειστός είμαι και το ότι είμαι λίγο περίεργος... Δεν είμαι καθόλου περίεργος, απλά έχω ένα θέμα που πρέπει να παρακολουθώ συνεχώς. Για οτιδήποτε θέλω να κάνω, πρέπει να παρακολουθώ αυτό το πράγμα και αυτό δεν είναι εύκολο. Όλη μέρα πρέπει να το μετράω, εγώ που θέλω να κάνω αυτό τον πρωταθλητισμό που κάνω ως ηθοποιός… Πρέπει να μετριέμαι κάθε μέρα πάρα πολλές φορές, να προσέχω τι θα φάω, που θα ρυθμίσω το σάκχαρο, είναι μια ολόκληρη επιστήμη...». 

 

 

 

«Έχω φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα πλέον μετά από 25 χρόνια που είμαι διαβητικός... Στα 13 μου το έπαθα, είμαι 47, 25 χρόνια περίπου... Υπάρχει ένας αγώνας με πάρα πολλά πειράματα για να καταφέρεις να το φέρεις εκεί που θέλεις και να μπορείς να ονειρεύεσαι...» ανέφερε, επίσης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Νικος Κουρης (@nikos_kouris_official) on

 

«Όταν προσπαθείς να ρυθμίσεις το σάκχαρο, δεν είσαι πολύ ανοιχτός... Όταν πρέπει να κάνω μια ολόκληρη ιστορία για να έρθω εδώ, πολλές φορές λέω σιγά μην το κάνω. Πολλά πράγματα στη ζωή μου έχω αφήσει επειδή δεν μπορώ να τα κάνω...

Όταν είσαι διαβητικός, κανείς δεν καταλαβαίνει τις μεταπτώσεις της διάθεσής σου. Η διάθεση αλλάζει γύρω στις 7.000 φορές την ημέρα. Αυτό δημιουργεί μια δυσθυμία στους άλλους ανθρώπους, μια δυσκολία, όσο και αν σε αγαπούν... Δεν καταλαβαίνει ο άλλος γιατί από τη μια στιγμή που είσαι καλά, ξαφνικά δεν είσαι...» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ