GNTM: Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμέναμε - Η συγκίνηση της "κλίκας" (Φωτό & Βίντεο)

Παρελθόν από το GNTM αποτελεί η νεαρή διαγωνιζόμενη...

Η τελική δεκάδα του GNTM έκανε το πρώτο της ταξίδι εκτός Αθηνών για μια φαινομενικά απλή, αλλά πολύ απαιτητική φωτογράφιση.

Οι διαγωνιζόμενη πήγαν σε ένα χωριό για τις ανάγκες της τελευταίας φωτογράφισης, όπου οι Μπράτης, Μαζαρί και Καράβας, τους εξήγησαν την αποστολή τους.

Με έμπνευση από το χωριό, τα μοντέλα κλήθηκαν να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στον φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου.

 

Η Μαριαγάπη έδωσε μειονέκτημα στη Ρασέλ αλλά και τον Δημοσθένη, κάτι που φαίνεται πως έπιασε τόπο καθώς ήταν οι δύο που βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Στην δοκιμασία δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει πάντως την Μαριαγάπη για την επιλογή της στους δύο παίκτες που πήραν μειονέκτημα.

 

Στο πλατό, οι τέσσερις κριτές σχολίασαν τις λήψεις και τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν ο Σήφης και η Μαρινέλα. Η φωτογραφία της εβδομάδας, όμως, ανήκε στον Σήφη, ο οποίος θα έχει το πάνω "χέρι" στην επόμενη δοκιμασία.

 

Η παίκτρια είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με τον κολλητό της, τον Δημοσθένη, ωστόσο οι κριτές αποφάσισαν ότι εκείνη έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

 

Η Ρασέλ, ήταν η πιο πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη του φετινού GNTM…

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ