Brigitte Macron on camera: Κάθε μέρα κλαίω γιατί είμαι μόνη & εξουθενωμένη - Η συγκινητική παρέμβαση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας (βίντεο)

Το μήνυμα της Brigitte Macron κατά του bullying... 

"«Κάθε μέρα κλαίω...». Αυτά είναι τα λόγια μιας 16χρονης μαθήτριας, είναι τα λόγια πολλών νέων ανθρώπων που υφίστανται εκφοβισμό. Ναι, ο εκφοβισμός κάνει μεγάλο κακό, καταστρέφει. Δεν πρέπει να αφήσουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emmanuel et Brigitte Macron (@emmanueletbrigittemacron) on

Με αυτά τα λόγια η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron, μίλησε για το bullying σε μία συγκλονιστική διαδικτυακή παρέμβαση.

Στο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Γάλλος Πρόεδρος, Emmanuel Macron, η σύζυγός του, Brigitte, διαβάζει on camera, το γράμμα ενός 16χρονου κοριτσιού, θύματος εκφοβισμού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by la_petite_presse (@la_petite_presse) on

«Με τρώει η θλίψη...» ξεκινά το γράμμα και συνεχίζει «Κάθε μέρα κλαίω... Κλαίω γιατί είμαι μόνη, λυπημένη, εξουθενωμένη. Καμια φορά αναρωτιέμαι: Τι θα συμβεί αν εξαφανιστώ; Θα λείψω σε κανέναν;».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fransız Gastesi (@fransizgastesi) on

Το κορίτσι γράφει, επίσης, «Δεν αντέχω πια τον εαυτό μου, νιώθω ότι το σώμα και το μυαλό μου συρρικνώνονται και το μόνο που θέλω είναι να φύγω, να πάω σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει το Διαδίκτυο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#brigittemacron

A post shared by @ brigittemacron.officiel on

Η επιστολή κλείνει με την φράση «Πιθανότατα δεν θα διαβάσετε ποτέ αυτό το γράμμα, αλλά παρακαλώ βοηθήστε με, είμαι χαμένη, εντελώς ανίσχυρη...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emmanuel et Brigitte Macron (@emmanueletbrigittemacron) on

Να σημειωθεί πως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη - ως πρώην εκπαιδευτικός, μάλιστα - σε θέματα εκφοβισμού, ενώ το 2019 είχε διαβάσει παρόμοιες μαρτυρίες στους υπουργούς παιδείας των χωρών της G7.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ