Story of the day: Ο 28χρονος Μεξικανός νοσοκόμος αποχαιρετά τους φίλους του πριν διασωληνωθεί - Ήταν όμως αντίο αφού πέθανε λίγο αργότερα (Φωτό & Βίντεο)

Έφτιαξε βίντεο για να δώσει κουράγιο στους δικούς του...

Οι ανθρώπινες ζωές που χάνονται καθημερινά παγκοσμίως όλο και αυξάνονται. Κάνεις δεν μπορεί να φανταστεί πως είναι να φεύγεις από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού.

 

Ο 28χρονος νοσοκόμος Sergio Humberto Padilla Hernández από την πόλη Τσιουάουα του Μεξικού, πριν πεθάνει από τον θανατηφόρο ιό μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο με το οποίο απευθυνόταν σε συγγενείς του.

Ο νεαρός λίγες ώρες μετά την δημιουργία αυτού του βίντεο διασωληνώθηκε και μετά από λίγο πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

 

Στο βίντεο ο 28χρονος Sergio είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου με κορωνοϊό και του παρέχεται οξυγόνο. Όπως εξηγούσε ο ίδιος το δημιούργησε προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με την πανδημία.

 

«Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Σε λίγο θα με διασωληνώσουν και θέλω όποια και αν είναι η πρόγνωση, όποια σχέδια και αν έχει ο Θεός για μένα θέλω όλοι να με θυμούνται γι’ αυτό που ήμουν και γι’ αυτό που είμαι γιατί θα επιστρέψω. Αυτό δεν είναι ένα αντίο», είπε ξεκινώντας το βίντεο ο Sergio Humberto Padilla Hernández.

 

Ο 28χρονος νοσοκόμος ήταν γεμάτος ελπίδα παρά την ταλαιπωρία του και από τα λεγόμενά του δεν φαινόταν να πίστευε ότι όλα έχουν τελειώσει για εκείνον.

 

«Θα προχωρήσουμε. Θα σας ξαναδώ φίλοι μου. Αυτό δεν είναι αντίο. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω σε λίγες ημέρες».

Προσπαθώντας με δυσκολία να αναπνεύσει ο 28χρονος νοσοκόμος, προσπάθησε να δώσει κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. «Ξέρω ότι προσεύχεστε για μένα για την υγεία μου και ότι κι αν συμβεί θα με φροντίζετε. σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Τα λέμε αργότερα»…

 

Όμως, ο 28χρονος νοσοκόμος δεν άντεξε τελικά και τον νίκησε ο κορωνοϊός. Οι επιπλοκές ήταν τέτοιες που μετά την διασωλήνωση έφυγε από την ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ