Ο Μιλτιάδης στις Άγριες Μέλισσες ή Γιώργος Γάλλος: Δεν φαντάζεστε τι λένε για αυτόν η Θεοφανία Παπαθωμά & οι συμπατριώτες του (φωτό)

Ένας σπουδαίος και αγαπητός ηθοποιός... 

Ο Γιώργος Γάλλος είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός και σκηνοθέτης που έχει αγαπηθεί πολύ για τον ρόλο του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες.

Γεννήθηκε στη Βοστώνη (ΗΠΑ). Μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει εργαστεί επί έξι χρόνια ως βοηθός του εικαστικού Νίκου Αλεξίου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Γιώργος Γάλλος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στη Βοστώνη (ΗΠΑ). Μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει εργαστεί επί έξι χρόνια ως βοηθός του εικαστικού Νίκου Αλεξίου. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1999. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία ‘Ο εχθρός μου΄ του Γιώργου Τσεμπερόπουλου (2013) για την οποία ήταν υποψήφιος για το βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στο σήριαλ του Alpha ‘Αστέρας Ραχούλας΄ (2016) και 'Άγριες Μέλισσες' (ΑΝΤ1, 2019). Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Σιάμου, πατέρας δύο παιδιών και ζει στην Αθήνα. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ξύπνα Βασίλη (2018), Νεφέλες (2019), Βάκχες (2018), Άμλετ (2015), Μήδεια (2017), Βασιλιάς Ληρ (2015). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Άγριες Μέλισσες (2019), Αστέρας Ραχούλας (2016). #viografiko #agriesmelisses #actor #giwrgosgallos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Actor / Director ?? fanpage (@giwrgos.gallos) στις

 

Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1999.

Έκτοκτε εργάστηκε στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Εκτός από τους τηλεθεατές ο ηθοποιός είναι πολύ αγαπητός και στους συμπρωταγωνιστές του αλλά και στους συμπατριώτες του. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?♥️ ♥️♥️♥️♥️ #agriesmelisses #actor #giwrgosgallos #dimitrisgkotsopoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Actor / Director ?? fanpage (@giwrgos.gallos) στις

 

Στις Άγριες Μέλισσες υποδύεται τον Μιλτιάδη Σεβαστό, ο οποίος έχει μεγάλη κόντρα με τον αδερφό του Δούκα Σεβαστό. Χάνει τον γιο του Γιάννη και προσπαθεί να αποκαλύψει ποιος τον δολοφόνησε. Είναι ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί από την μοίρα. 

Η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία υποδύεται την σύντροφό του στην σειρά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό. Πάμε να δούμε τι είπε... 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο γύρισμα ... ♥️♥️♥️??? #agriesmelisses #actor #giwrgosgallos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Actor / Director ?? fanpage (@giwrgos.gallos) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????♥️♥️♥️♥️ ?♥️ ♥️♥️♥️♥️ #agriesmelisses #actor #giwrgosgallos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Actor / Director ?? fanpage (@giwrgos.gallos) στις

 

'' Ο Μιλτιαδης.Το στεφάνι μου! Ο αγαπημένος μου Γιώργος Γάλλος. Τον αγαπώ γιατί είναι καλός Άνθρωπος! Καταπληκτικός πατέρας! Υπερταλαντούχος ηθοποιος! Ωραιος Αντρας! Υπεροχος συνάδελφος! Παράδειγμα και έμπνευση! Σε ευχαριστώ Αγαπημένε μου! Ειμαι πολύ τυχερή που σε συνάντησα''. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΛΟΣ είναι πρώτα Χωριανός (γιος του Κώστα Αθανασίου Γάλλου από τους Αγίους Αποστόλους Ανθηρού Αργιθέας - από τους Αγίους Τόπους όπως έλεγε ο αξέχαστος Παύλος Γάλλος, αδερφός του πατέρα του), συγγενής και που τον έχουμε στην καρδιά μας, τον καμαρώνουμε αφού αν και μεσουρανεί παραμένει απλός, γλυκομίλητος, σε κερδίζει και σε κρατά κοντά του!!! Μερικές από τις θέσεις που έχει εκφράσει είναι: “Αυτό που με απασχολεί είναι όχι το αν είμαι ο καλύτερος ηθοποιός, αλλά το πώς θα γίνω καλύτερος ηθοποιός”. “Θέλω να είμαι παρών στην ανατροφή των παιδιών μου και όχι πατέρας/τουρίστας. Άρα τα διπλά ή τριπλά προγράμματα στη δουλειά μου δεν είναι πια εφικτά”. Θέσεις που δείχνουν προσγειωμένο άνθρωπο της Θεατρικής Τέχνης και οδεύοντα με αρχές και αξίες στέρεες στη ζωή του και στο λειτούργημά του!!! Ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και ξεχωριστά στους μαθητές του που μετά την παράσταση τον περιστοίχισαν για να πάρουν ό,τι δεν πήραν από τη σκηνή!!! Αγαπημένε μας ΓΙΩΡΓΟ πάντα γερός και δυνατός για να δώσεις όσα περισσότερα στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο και δι’ αυτών στην Κοινωνία μας!!! Οι Ανθηριώτες - Αργιθεάτες νιώθουμε περηφάνια για σένα!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Actor / Director ?? fanpage (@giwrgos.gallos) στις

 

Και οι συμπατριώτες του όμως δεν θα μπορούσαν παρά να τον συγχαρούν για το ταλέντο του αλλά κυρίως για τον την ευγένεια και την καλοσύνη που τον διακατέχει! 

Για μας ο Γιώργος Γάλλος είναι πρώτα Χωριανός (γιος του Κώστα Αθανασίου Γάλλου από τους Αγίους Αποστόλους Ανθηρού Αργιθέας - από τους Αγίους Τόπους όπως έλεγε ο αξέχαστος Παύλος Γάλλος, αδερφός του πατέρα του), συγγενής και που τον έχουμε στην καρδιά μας, τον καμαρώνουμε αφού αν και μεσουρανεί παραμένει απλός, γλυκομίλητος, σε κερδίζει και σε κρατά κοντά του!

Μερικές από τις θέσεις που έχει εκφράσει είναι: “Αυτό που με απασχολεί είναι όχι το αν είμαι ο καλύτερος ηθοποιός, αλλά το πώς θα γίνω καλύτερος ηθοποιός”.

“Θέλω να είμαι παρών στην ανατροφή των παιδιών μου και όχι πατέρας/τουρίστας. Άρα τα διπλά ή τριπλά προγράμματα στη δουλειά μου δεν είναι πια εφικτά”. Θέσεις που δείχνουν προσγειωμένο άνθρωπο της Θεατρικής Τέχνης και οδεύοντα με αρχές και αξίες στέρεες στη ζωή του και στο λειτούργημά του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ