Η Ελισάβετ Μουτάφη κόλλησε κορωνοϊό & έβγαλε τον άντρα της έξω από το σπίτι - Είναι άγριο για την ψυχολογία να το περνάς μόνος (βίντεο)

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό... 

Η Ελισάβετ Μουτάφη αποκάλυψε πως πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό, τονίζοντας πως είναι πολύ άγριο για την ψυχολογία ενός ανθρώπου να περνά μόνος κάτι τέτοιο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official) on

«Πριν μία εβδομάδα πέρασα τον ιό... Ήμουν θετική στον ιό, τον πέρασα πολύ ελαφρά, ήμουν από τους πολύ τυχερούς... Αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος σου...» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και σχεδιάστρια, στην εκπομπή του Alpha "Καλύτερα δε γίνεται". 

«Και ο σύζυγός μου και οι άνθρωποί μου έφυγαν από το σπίτι επειδή δεν επιτρεπόταν να είναι μαζί μου αφού, ευτυχώς, βρέθηκαν αρνητικοί...» είπε, ενώ συμπλήρωσε «Έβλεπα από το ματάκι της πόρτας οι δικοί μου άνθρωποι να μου φέρνουν πράγματα, με μάσκες, με γάντια... Είναι άγριο για την ψυχολογία». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έτσι! Γιατί την βγάλαμε!!??❤️❤️#myman #loveyou

A post shared by Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official) on

Η γλυκιά ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 2 χρόνια με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή, ενώ πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό και τον ιστορικό οίκο μόδας του θείου της Μάκη Τσέλιου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ